Rondreis Cultuur
Vanaf
€799 p.p.

Cambodja Hotspots

De 10-dgs Rondreis Cambodja Hotspots is een prachtige en complete reis met alle belangrijke highlights van het fraaie Cambodja! Ideaal voor de reiziger met minder tijd.

Vanaf
€1170 p.p.

Java Heritage

Java heeft een rijke historie: Van tempels van de oude hindoe-rijken tot de plantages van de Hollands-koloniale tijden. Met onze 15-dgs rondreis Java Heritage ziet u het allemaal!

Vanaf
€1255 p.p.

Tempels en Paleizen

De 13-dgs rondreis Tempels en Paleizen hebben we speciaal samengesteld voor de cultuurliefhebber. Vooral voor hen heeft Cambodja ontzettend veel te bieden!

Vanaf
€1515 p.p.

Original Cambodja

De 16-dgs rondreis Original Cambodja is onze mooiste reis door Cambodja, een aanrader voor de actieve reiziger en iedereen die Cambodja écht wil ontdekken!

Vanaf
€1575 p.p.

Essential Indonesia

Onze 22-dgs Rondreis Essential Indonesia is een rondreis door Java, Sulawesi en Bali. Geheel privé met eigen gids en inclusief alle hoogtepunten.

Vanaf
€1799 p.p.

Compleet Cambodja

De 19-dgs Rondreis Compleet Cambodja is een prachtige en zeer complete reis die een mooie mix vormt van cultuur, natuur en de mooiste stranden van het land.

Vanaf
€1895 p.p.

Original Vietnam

Met de zeer complete 23-dgs rondreis Original Vietnam ziet u de bekende maar vooral ook de minder bekende plekjes van het schitterende Vietnam.

Vanaf
€2195 p.p.

Original Malaysia

De 22-dgs reis Original Malaysia is onze topreis naar Maleisië. Een mooie mix van natuur, cultuur, de mooiste eilanden, bruisend Kuala Lumpur en historische steden.