Sri Lanka Highlights

Sri Lanka Highlights is een fraaie 10-dgs rondreis met de ideale mix van cultuur, natuur en strand. U ziet het Pinnawela Olifantenweeshuis, de hoogtepunten van de culturele driehoek zoals Lion’s Rock in Sigiriya en de oude hoofdstad Polonnaruwa. Vervolgens gaat de reis via de grottempels van Dambulla verder naar Kandy waar u de bekende Temple of the Tooth bezichtigt. U reist per trein door de bergen naar de theevelden van Nuwara Eliya om vervolgens via Colombo in Negombo te eindigen met enkele dagen aan het strand.

Door zijn korte, maar complete programma is Sri Lanka Highlights de ideale rondreis voor de reiziger met wat minder tijd of voor diegene die een korte rondreis wil combineren met een strandvakantie in Sri Lanka of op de paradijselijke eilanden van de Malediven.

bekijk kaart

In 't kort

Tot de hoogtepunten van deze rondreis behoren onder meer:

  • Het olifantenweeshuis van Pinnawela
  • Beklim de Lion’s Rock van Sigiriya
  • Bezoek de grottempels van Dambulla
  • De prachtige treinreis naar Nuwara Eliya

Programma

Dag 1 Aankomst in Sri Lanka

Dag 2 Sigiriya & Polonnaruwa

Dag 3 Giritale

Dag 4 Naar Kandy

Dag 5 Peradeniya

Dag 6 Per trein

Dag 7 Nuwara Eliya

Dag 8 Colombo & Negombo

Dag 9 Aan het strand

Dag 10 Vertrek

Bekijk dag tot dag

Pareltjes van deze reis

Highlight

"Het fraaie beeldhouwwerk van de ruïnes van Polonnaruwa..."

Specifieke reiswensen? Geen probleem!

“Original Asia is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Ziet u een rondreis, maar wilt u deze aanpassen? Ziet u uw gewenste reis er niet tussen staan of wilt u bouwstenen combineren? Laat het ons weten en we stellen graag en geheel vrijblijvend uw droomreis samen!”

maatwerk