Malaysia Basics

De 14-dgs reis Malaysia Basics  is een schitterende kennismaking met het Maleisische Schiereiland! Een voordelige en geheel verzorgde reis met alle vrijheid voor de reiziger, dat is wat we voor ogen hadden bij het samenstellen van deze reis. U ziet alle highlights als KL, Melaka, de Cameron Highlands, het regenwoud en het tropische eiland Penang, het vervoer is verzorgd en u heeft ter plaatse de vrijheid om zelf de excursies te kiezen die u interessant vindt.

Bij aankomst op het vliegveld van Kuala Lumpur reist u direct door naar de historische stad Melaka. Hierna bezoekt Kuala Lumpur, de hoofdstad van Maleisië voordat de route u naar het Taman Negara regenwoud voert. Vervolgens brengt u een bezoek aan de Cameron Highlands, een prachtig gebied met een koloniale sfeer en de mooiste theevelden. Via het Belum National Park bereikt u het eiland Penang waar u geniet van het strand en de fraaie historisch stad Georgetown. Kortom, de reis Malaysia Basics biedt u een complete en gunstig geprijsde kennismaking met het Maleisisch schiereiland!

bekijk kaart

In 't kort

Tot de hoogtepunten van de reis behoren onder meer:

  • De historische stad Melaka & Georgetown
  • Ontdek het bruisende Kuala Lumpur
  • De golvende theevelden van de Cameron Highlands
  • Het regenwoud van Belum & Taman Negara
  • De stranden van Penang

Programma

Dag 1 Aankomst in Maleisië

Dag 2 Melaka

Dag 3 Naar KL

Dag 4 Bruisend KL

Dag 5 De jungle in

Dag 6 Taman Negara National Park

Dag 7 De bergen in

Dag 8 De hooglanden

Dag 9 Een bijzonder regenwoud

Dag 10 Het regenwoud van Belum

Dag 11 Naar de Parel van de Oriënt

Dag 12 -13Penang

Dag 14 Vertrek uit Penang

Bekijk dag tot dag

Pareltjes van deze reis

Highlight

"De ongerepte natuur van het Belum National Park."

Specifieke reiswensen? Geen probleem!

“Original Asia is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Ziet u een rondreis, maar wilt u deze aanpassen? Ziet u uw gewenste reis er niet tussen staan of wilt u bouwstenen combineren? Laat het ons weten en we stellen graag en geheel vrijblijvend uw droomreis samen!”

maatwerk