Ceylon Boutique

Huwelijksreizen / Luxe reizen

Leer de mooiste plekjes van Sri Lanka kennen door het boeken van een van onze luxe reizen. Wij bieden een 12-daagse rondreis aan, genaamd Ceylon Boutique: een prachtige reis met luxe en kleinschalige hotels. Deze reis wordt speciaal door Original Asia op maat samengesteld en is daarom ideaal voor luxe reizen of als huwelijksreis.

Sri Lanka leent zich voor tal aan prachtige en luxe reizen

Van een stijlvol designhotel in Colombo tot een boutique hotel in de natuur nabij het Lions Rock Paleis van Sigiriya. Verblijf in een klassieke villa in Kandy of een koloniaal verblijf in de theevelden van Little England. Tevens maakt u bij deze luxe reis door Sri Lanka een jeepsafari door het Udawalawe National Park en bezichtigt u het oude V.O.C-fort in het historische Galle. Wanneer u in Galle bent, verblijft u in een fraaie villa uit de Hollands-koloniale tijd. De route van Ceylon Boutique voert u vervolgens via de westkust weer naar Negombo.

Een prachtige reis met schitterende accommodaties in een unieke omgeving

De Ceylon Boutique vormt een van de mooiste luxe reizen die wij aanbieden in Sri Lanka. Het is een heerlijke reis met schitterende hotels en villa’s in een minstens even bijzondere omgeving. Bovenstaande invulling van de reis is een voorbeeld. Wij bieden voornamelijk luxe reizen op maat aan door Sri Lanka. Zodoende staan uw wensen centraal. Wilt u een andere route, luxer hotel, uw reis verlengen of andere excursies? Geen enkel probleem, wij maken het voor u mogelijk. Neem contact met ons op en bespreek uw wensen. Wij sturen u dan een vrijblijvende en geheel op maat gemaakte offerte. U bereikt ons door te bellen naar +31(0)857 604 700 of stuur een e-mail naar reizen@originalasia.nl.

bekijk kaart

In 't kort

Tot de hoogtepunten van de reis Ceylon Boutique behoren onder meer:

  • Verblijf in schitterende hotels en villa’s
  • Bezoek de mooiste plekjes van Sri Lanka
  • Klassieke en koloniale villa’s
  • Privéreis met eigen chauffeur/gids

Programma

Dag 1 Aankomst in Sri Lanka

Dag 2 Oude wijken & olifanten

Dag 3 De leeuwenrots

Dag 4 Grotten & Specerijen

Dag 5 Per trein

Dag 6 Watervallen & Afgronden

Dag 7 Wilde olifanten

Dag 8 De nationale parken

Dag 9 Paalvissers en de V.O.C.

Dag 10 Aan het strand

Dag 11 Schildpadden & rivieren

Dag 12 Vertrek uit Sri Lanka

Bekijk dag tot dag

Pareltjes van deze reis

Highlight

"De theepluksters van Nuwara Eliya"

Specifieke reiswensen? Geen probleem!

“Original Asia is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Ziet u een rondreis, maar wilt u deze aanpassen? Ziet u uw gewenste reis er niet tussen staan of wilt u bouwstenen combineren? Laat het ons weten en we stellen graag en geheel vrijblijvend uw droomreis samen!”

maatwerk