Contact

Uw droomreis ontwerpen we in overleg met u. Stel ons gerust al uw vragen!


085 760 47 00
reizen@originalasia.nl

Wij zijn telefonisch bereikbaar van ma-vrij van 09.00-17.00u.

Liever contact in de avonduren of het weekend?
Laat het ons weten en we maken dan graag een belafspraak.

Belafspraak inplannen


We waren op zoek naar een reisorganisatie die van onze ideeën om rond te reizen in Maleisië en Borneo om kon zetten naar een onbezorgde en volledig verzorgde huwelijksreis.
Original Asia heeft met al onze ideeën rekening gehouden en al onze wensen in een reisschema omgezet. Ze hebben een geweldig goed georganiseerde reis samengesteld met voor ons een perfecte volgorde; startend in Kuala Lumpur en vandaaruit naar de jungle in Borneo op verschillende plaatsen. Daarna heerlijk nagenieten op het prachtige Langkawi waarna we vervolgens naar het bruisende Penang zijn gereisd. Vervolgens terug de natuur in het binnenland van Maleisië en we eindigde onze huwelijksreis op het onbeschrijfelijk mooie perhentian island. De reis is niet alleen soepel verlopen maar we hadden een duidelijk overzicht en zijn volledig ontzorgd omdat alle transfers (taxi, vliegtuig, ferry) geregeld waren. helemaal top en zou ze zeker aanraden. Alle accommodaties waren ook heel goed.
Op voorhand kregen we ook snel antwoord op onze vragen die we per mail stelden. Als we nog eens een onbezorgde vakantie willen, boeken we zeker weer via Original Asia.

Andere reisverhalen

Uw ervaring telt.