Veilig en zorgeloos boeken voor 2022, met extra flexibele voorwaarden. Meer info.

Hotels Chiang Mai

Hmong Hilltribe Lodge

De Hmong Hilltribe Lodge is een bijzondere ecolodge en biedt een unieke kans om de cultuur en natuur van deze regio te leren kennen!

Amora Hotel Chiang Mai

Het Amora Hotel is een goed middenklasse hotel met een centrale ligging in de stad Chiang Mai. De ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan Noord-Thailand!

Mae Kampong Homestay

De Mae Kampong Homestay is een gezellige ecolodge die reizigers graag laat kennismaken met het echte leven in Noord-Thailand.

Vanaf
€24 p.p.

Raming Lodge

De Raming Lodge is een uitstekend middenklasse hotel met een gunstige ligging aan de rand van het historische centrum van Chiang Mai.

Vanaf
€24 p.p.

Imperial Mae Ping Hotel

Het Imperial Mae Ping Hotel is een modern middenklasse hotel, van alle gemakken voorzien, gunstig gelegen en met een prima prijs-kwaliteitverhouding.

Vanaf
€35 p.p.

Rimping Village

Het Rimping Village is een stijlvol koloniaal hotel, rustig gelegen aan de rand van het centrum in Wat Kate, het handelscentrum van het oude Chiang Mai.

Vanaf
€39 p.p.

Lisu Lodge

De Lisu Lodge is een bijzondere ecolodge, vernoemd naar het nabijgelegen dorpje van de Lisu bergstam. Het is de ideale keuze voor een prachtig verblijf in de natuur van Chiang Mai.

Vanaf
€41 p.p.

Khum Lanna

De Khum Lanna Lodge ligt tussen de rijstvelden en boomgaarden van de provincie Chiang Mai. Deze charmante lodge geeft u het gevoel van een luxe homestay en een culinaire trip in één.

Vanaf
€45 p.p.

Hotel Sala Lanna

Hotel Sala Lanna is een kleinschalig boutique hotel met 15 luxe ingerichte kamers. Het hotel ligt aan de oevers van de Ping rivier, nabij het historische centrum.