Rondreis Indonesië

Hieronder vindt u een groot aantal voorbeeldreizen door Indonesië. Het zijn rondreizen met de bekende bezienswaardigheden van Java en Bali, bijzondere rondreizen Indonesië met kinderen en rondreizen door Indonesië met de nadruk op avontuur, natuur of juist cultuur. Deze rondreizen zijn samengesteld op basis van onze jarenlange ervaringen met het schitterende Indonesië. Uiteraard kan iedere reis naar wens worden aangepast, verlengd of ingekort. Laat u inspireren en bel of mail ons over uw wensen. Wij maken dan graag een vrijblijvend reisvoorstel voor uw perfecte rondreis Indonesië!
Vanaf
€475 p.p.

Bali on a Budget

Bali on a Budget is een gunstig geprijsde 14-dgs reis naar Bali waarbij u alle vrijheid heeft het eiland op uw eigen manier te verkennen!

Vanaf
€490 p.p.

Bali in Vogelvlucht

Bali in Vogelvlucht is een korte 10-dgs rondreis over het prachtige Bali, gevolgd door een strandvakantie aan de gouden stranden van Sanur.

Vanaf
€665 p.p.

Rondreis Bali en Lembongan

Onze 14-dgs Rondreis Bali en Lembongan is de perfecte combinatie van Balinese cultuur, de indrukwekkende rijstterrassen en de mooiste stranden!

Vanaf
€709 p.p.

Rondreis Bali en de Gili’s

Onze 14-dgs Rondreis Bali en de Gili's combineert de mooiste plekjes van Bali met een heerlijke strandvakantie op de populaire Gili Eilanden!

Vanaf
€780 p.p.

Ongerept Eilandhoppen

Onze 18-dgs rondreis Ongerept Eilandhoppen voert u naar de mooiste stranden en eilanden van Bali en tegelijkertijd beleeft u ook het beste van de Balinese cultuur en natuur!

Vanaf
€795 p.p.

Rondreis Sumatra en Bali

Onze Sumatra en Bali Vakantie is een prachtige 12-dgs combinatiereis naar het regenwoud van Sumatra, het authentieke Bali en de prachtige stranden van de Gili Eilanden.

Vanaf
€795 p.p.

Huwelijksreis naar Bali

Op huwelijksreis naar Bali … meer hoeven we niet te zeggen! Bali is de ultieme huwelijksreis-bestemming: prachtige stranden en bezienswaardigheden. Deze 15-dgs voorbeeldreis kan verder naar uw wens aangepast worden!

Vanaf
€835 p.p.

Bali Adventure

Bali Adventure is een spannende en actieve 16-dgs rondreis over het godeneiland Bali, met trekkings, dolfijnenspotten, de mooiste snorkelplekjes en nog veel meer!

Vanaf
€875 p.p.

Bali Beach Lovers

Speciaal voor de liefhebbers hebben we Bali Beach Lovers samengesteld. Deze 18-dgs privérondreis voert u naar de mooiste eilandjes en stranden van Bali en Lombok.

Vanaf
€995 p.p.

Bali Gezinsreis

De mooiste plekjes, hotels met familiekamers, een rustig tempo, geweldige excursies voor jong en oud: de 20-dgs Bali Gezinsreis heeft het allemaal!

Vanaf
€1055 p.p.

Java Adventure

De 15-dgs rondreis Java Adventure is een van onze favoriete reizen door Java. Een spannende en avontuurlijke reis boordevol bekende en onbekende highlights!

Vanaf
€1055 p.p.

Rondreis door Bali en Lombok

Met de 20-dgs rondreis Bali en Lombok ziet u de tempels, de machtige vulkanen, snorkelen op de mooiste plekjes, genieten op de Gili Eilanden en u verkent Lombok.

Vanaf
€1125 p.p.

Original Java en Bali

Original Java en Bali is een luxe 18-dgs privé-rondreis van Yogyakarta tot Bali. Een schitterende reis in een rustig tempo en genieten in luxe boutique hotels!

Vanaf
€1175 p.p.

Huwelijksreis Indonesië: Jungle & Beach

Een Huwelijksreis Indonesië, dat kan op vele manieren. Speciaal voor diegene die wat meer dan alleen strand en luxe zoeken, hebben we deze rondreis samengesteld met wat meer natuur & avontuur!

Vanaf
€1195 p.p.

Familiereis door Indonesië

Onze Rondreis Java en Bali met Kinderen is een actieve gezinsreis voor jong en oud! Een rustig reistempo, verblijf in familiekamers en de mooiste plekjes!

Vanaf
€1195 p.p.

Java Heritage

Java heeft een rijke historie: Van tempels van de oude hindoe-rijken tot de plantages van de Hollands-koloniale tijden. Met onze 15-dgs rondreis Java Heritage ziet u het allemaal!

Vanaf
€1215 p.p.

De ongerepte Kleine Sunda Eilanden

Met de 16-dgs reis De Ongerepte Kleine Sunda Eilanden maakt u kennis met een ongerept deel van Indonesië: Flores en de Komodo Eilanden.

Vanaf
€1375 p.p.

Van Java tot Lombok

Zoals de naam al zegt, reist u bij de 20-dgs rondreis Van Java tot Lombok over Java, Bali en Lombok. U reist door Oost-Java, Bali, Lombok en de Gili Eilanden!

Vanaf
€1375 p.p.

Original Sumatra

De 16-dgs rondreis Original Sumatra is de perfecte rondreis door Sumatra en een ideale mix van natuur, cultuur en tropische stranden!

Vanaf
€1395 p.p.

Bali en de Gili’s met Tieners

De 20-dgs Rondreis Bali en de Gili's met Tieners is een avontuurlijke en actieve rondreis. Genieten met het hele gezin!

Vanaf
€1475 p.p.

Original Indonesie Rondreis

Ontdek het schitterende regenwoud van Sumatra, de cultuur van Java en mooiste plekjes en stranden van Bali met onze Original Indonesie Rondreis!

Vanaf
€1595 p.p.

Essential Indonesia

Onze 22-dgs Rondreis Essential Indonesia is een rondreis door Java, Sulawesi en Bali. Geheel privé met eigen gids en inclusief alle hoogtepunten.

Vanaf
€1635 p.p.

Luxe rondreis door Bali

Speciaal voor de fijnproevers hebben we de 15-dgs rondreis Bali Boutique samengesteld: een luxe privérondreis met prachtige hotelletjes op de mooiste plekken.

Vanaf
€1795 p.p.

Rondreis Essential Sumatra

Onze 20-dgs Rondreis Essential Sumatra is een zeer complete privéreis met een mooie combinatie van cultuur, natuur en strand. De ideale kennismaking met het fascinerende Sumatra!

Vanaf
€1835 p.p.

Luxe rondreis Indonesië

Onze 20-dgs Luxe Rondreis Indonesië: Geheel in stijl en in optimaal comfort reist u in een rustig tempo door Java en Bali. Fraaie hotels en de mooiste plekjes!

Vanaf
€1995 p.p.

Original Sulawesi

De 18-dgs rondreis Original Sulawesi is een avontuurlijke rondreis die u van Makassar in het zuiden tot Manado voert. Een schitterende reis die naast de bekende highlights vooral ook de onbekende plekjes van Sulawesi aandoet. 

Over Indonesië

 

Indonesië is groot eilandenrijk en een zeer gevarieerde vakantiebestemming. Bij het uitzoeken van een individuele rondreis Indonesië is de keuze dan ook enorm. Bali en Lombok staan garant voor de mooiste stranden, tempels en rijstvelden. Kiest u voor de cultuur en geschiedenis van Indonesië dan is Indonesië rondreis met Java een aanrader. Hier vindt u de indrukwekkende Borobudur en Prambanan tempels en nog veel van het koloniale verleden in Jakarta, Bandung en Malang.

Voor natuurliefhebbers is een privé rondreis Indonesië met Sumatra of Kalimantan een absolute must. Hier vindt u ongerepte regenwouden en het is een van de laatste plaatsen waar u de orang-oetans nog in het wild kunt zien.

Wat verder oostelijk kunt u rondreizen maken naar Sulawesi, Ambon, Flores en de Komodo Eilanden. Een privérondreis Indonesië met deze eilanden betekent het echte Indonesië ontdekken. Fraaie stranden, fascinerende culturen zoals Tanah Toraja, de mooiste onderwaterwereld en natuurgebieden. Bovenal zijn deze eilanden nog grotendeels onontdekt door het massatoerisme.

Voor een rondreis Indonesië met jonge kinderen is Bali zeer geschikt. Het biedt een mooie mix van natuur, cultuur en strand en doordat de afstanden niet zo groot zijn hoeft u nooit veel te reizen om toch veel van het eiland te zien. Zijn de kinderen wat ouder dan zijn Java, Lombok en de Gili Eilanden ook echte aanraders!

 

Waarom een rondreis door Indonesië ?

 

Of u nu een korte of lange individuele rondreis Indonesië zoekt, of u een of meerdere eilanden wilt bezoeken tijdens uw Indonesië rondreis, of het gaat om een rondreis Indonesië met kinderen of een avontuurlijke rondreis met jungletrekkings en het beklimmen van vulkanen.

Bij Original Asia bent u altijd aan het juiste adres voor uw ultieme Indonesië rondreis! Ook voor een huwelijksreis Indonesië zijn we u graag van dienst. Met onze jarenlange ervaring bent u zeker van een perfecte en onvergetelijke huwelijksreis! Een reis in uw eigen tempo met de mooiste hotelletjes, romantische locaties, ongerepte stranden & baaien en nog veel meer!

 

Original Asia is gespecialiseerd in individuele rondreizen Indonesië en ook voor een rondreis Indonesië met kinderen zijn we uw gezin graag van dienst. Iedere privé rondreis Indonesië boeken we geheel op maat en altijd afgestemd op uw wensen.