Excursies Indonesië
De Bromo Vulkaan

Deze spannende excursie voert u naar het uitkijkpunt en de krater van de Bromo vulkaan. De Bromo Vulkaan is een absoluut hoogtepunt van uw bezoek aan Java!

De tuinen van Bogor

De tuinen van Bogor werden aangelegd in 1817 en tot op de dag van vandaag is het de belangrijkste botanische tuin van Indonesië.

De Puncak Pass

Wanneer u naar Bandung reist, is de snelweg de snelste route. Veel mooier is echter de route via de Puncak Pass, golvend berglandschap vol theevelden.

Het Dieng-Plateau

Het Dieng-plateau is een hoogvlakte op 2.300 meter hoogte in Centraal-Java, bekend vanwege de hindoetempels uit de 8e eeuw, de zwavelbronnen en geisers.

Per trein naar Yogyakarta

Per trein naar Yogyakarta voert u van Bandung via de bekende route per trein naar Yogyakarta. Een prachtige rit in de 1e klasse, langs rijstvelden en bergen.

De Borobudur

De Borobudur is een indrukwekkende boeddhistische tempel die eeuwenlang verborgen heeft gelegen onder vulkanisch as en begroeiing.

Candi Sukuh

De Candi Sukuh Tempel is een bijzondere tempel, gebouwd in een totaal andere stijl dan andere tempels, doet ze eerder denken aan een Maya tempel uit Mexico.

Ijen Vulkaan

De Ijen vulkaan is een indrukwekkende vulkaan met een prachtig kratermeer waar zwavel wordt gewonnen. Ontdek de Ijen Vulkaan met Original Asia!

Blue Flame Trekking

Het doel van de nachtelijke Blue Flame Trekking is om de prachtige blauwe vlammen van het ontbrandende zwavel in de krater van de Ijen vulkaan te zien.

Jakarta Stadstour

U maakt privé-tour langs de highlights van de wereldstad Jakarta. U ziet de oude haven Sunda Kelapa, het historische deel van Batavia en het nationale museum.

Taman Mini Indonesia Indah

Taman Mini Indonesia Indah is een mooi park waarin men de markante gebouwen en tempels vanuit heel Indonesië heeft nagebouwd.

Tangkuban Perahu vulkaan

U brengt een bezoek aan de Tangkuban Perahu vulkaan en de Ciater warmwaterbronnen. Dit is een actieve vulkaan die 30km ten noorden van Bandung ligt.

De Green Canyon

Voor de natuurliefhebber is een bezoek aan de Green Canyon een must. U ziet hoe de Green Canyon aan zijn naam komt; het water is namelijk felgroen!

Yogyakarta en de Prambanan

Vandaag bezichtigt u Yogyakarta en de Prambanam tempels. Deze mooie stad wordt ook wel het culturele hart van Java genoemd.

Vanaf
€15 p.p.

Dolfijnentocht

Wanneer u in Lovina verblijft kunt u vroeg in de ochtend de dolfijnentocht maken, een mooie boottocht per Jukung, een traditionele vissersboot.

Vanaf
€39 p.p.

Mataram Citytour

Met deze fraaie halfdaagse excursie Mataram Citytour maakt u samen met uw eigen gids kennis met Mataram, de hoofdstad van Lombok.

Vanaf
€42 p.p.

Traditionele Sasak Tour

Speciaal om het traditionele Lombok goed te leren kennen hebben we deze fraaie Traditionele Sasak Tour naar Zuid-Lombok samengesteld.

Vanaf
€45 p.p.

White Water Rafting

Een spectaculaire White Water Rafting tocht over de Telega Waja River door steile kloven, langs watervallen en rijstvelden.

Vanaf
€46 p.p.

Tanah Lot en Ubud

Met de prachtige excursie Tanah Lot en Ubud ziet u enkele van de mooiste bezienswaardigheden van Bali. Uiteraard geheel privé en met eigen gids.

Vanaf
€52 p.p.

Kintamani en Barong

De excursie Kintamani en Barong is een prachtige tour langs een dansvoorstelling, Kintamani, de houtsnijders en de Tirtah Empul watertempel.

Vanaf
€55 p.p.

Het Oosten van Bali

Het Oosten van Bali biedt een goede mix van cultuur en natuur. U reist naar Oost-Bali, een regio die wordt gedomineerd door de machtige Agung vulkaan.

Vanaf
€58 p.p.

Het Noorden van Bali

Een excursie naar het noorden van Bali met Lovina, Bedugul, de Ulun Danu tempel, de Git Git waterval en de rijstvelden van Pupuan.

Vanaf
€58 p.p.

Natuurlijk Bali

Vandaag gaat u op pad en bezoekt u het fraaie platteland van Bali met de excursie 'Natuurlijk Bali'. U ziet de mooiste rijstvelden van Bali.

Vanaf
€58 p.p.

Sedang Gile Waterval

Natuurliefhebbers kiezen voor de Sedang Gile Waterval, een dagexcursie naar het noorden van Lombok. Samen met uw privégids ziet u de mooiste plekjes!

Vanaf
€59 p.p.

Uluwatu en Kecak

De excursie Uluwatu en Kecak voert u naar de steile rotsen van Zuid-Bali. Hier vindt u de Uluwatu tempel, een van de mooiste tempels van Bali.

Vanaf
€65 p.p.

Traditioneel Bali

Traditioneel Bali is de ideale excursie om het echte Bali te leren kennen! U bezoekt een boerenfamilie en ziet de dagelijkse bezigheden.

Vanaf
€70 p.p.

Zwemmen met Dolfijnen op Bali

Op Serangan Island in het zuiden van Bali heeft u de unieke kans om te zwemmen met dolfijnen in hun natuurlijke omgeving! Een onvergetelijke ervaring!

Vanaf
€70 p.p.

Mount Batur Sunrise Trekking

Bij deze 'Mount Batur Sunrise Trekking' is het doel om bij zonsopkomst op de top van Batur vulkaan te staan. Uw beloning is een onvergetelijk uitzicht!

Vanaf
€75 p.p.

Het Ongerepte Gili Nanggu

U maakt een dagexcursie naar Het Ongerepte Gili Nanggu, prachtig en paradijselijk tropische eilandje in het fraaie zuiden van Lombok.

Vanaf
€75 p.p.

De Gili Eilanden

Voor de liefhebbers van zon, zee en strand is een bezoek aan de Gili Eilanden een absolute must. Deze drie tropische paradijselijke eilanden staan garant voor een heerlijk dagje uit.

Vanaf
€85 p.p.

Bali Castaway cruise

De Bali Castaway Cruise is een heerlijk dagje uit per catamaran naar het tropische eiland Nusa Lembongan en de afgelegen Crystal Bay.

Vanaf
€85 p.p.

Mount Lesong Trekking

De Mount Lesong trekking is de ideale excursie sportieve reizigers. De trekking duurt 5 uur en voert u naar een schitterend natuurgebied.