Veilig en zorgeloos boeken voor 2022, met extra flexibele voorwaarden. Meer info.

Hotels Ubud

Vanaf
€19 p.p.

Nicks Hidden Cottages

Nicks Hidden Cottages doet zijn naam eer aan; dit kleinschalige hotelletje ligt verborgen in een zijstraatje van de hoofdweg door het centrum Ubud.

Vanaf
€22

Putri Ayu Cottages

Het Putri Ayu Cottages is een gezellig, kleinschalig middenklasse hotel aan de rand van Ubud, prachtig gelegen tussen de rijstvelden.

Vanaf
€24 p.p.

Hotel Saren Indah

Verborgen achter het bekende Monkey Forest, net buiten het centrum van Ubud vindt u het Hotel Saren Indah. Dit kleinschalige middenklasse hotel is al jaren een van onze toppers in Ubud.

Vanaf
€25 p.p.

Bakung Ubud Resort

Het Bakung Ubud Resort is een charmant middenklasse hotel, gelegen tussen de rijstvelden van Ubud. Dankzij de villa's met 2 slaapkamers ook de ideale keuze voor gezinnen!

Vanaf
€26 p.p.

Indira Cottage

Het Indira Cottage is een elegant, kleinschalig middenklasse hotel. Het ligt nabij het centrum van Ubud en het bekende Monkey Forest

Vanaf
€28 p.p.

Sahadewa Resort

Het Sahadewa Resort is een typisch Balinees middenklasse hotel met een centrale ligging nabij het Monkey Forest en het centrum van Ubud.

Vanaf
€28 p.p.

Munari Resort

Het Munari Resort in Ubud is een gezellig, kleinschalig middenklasse hotel met een gunstige ligging. Een ideale keuze voor uw verblijf in Ubud!

Vanaf
€29 p.p.

Tebesaya Cottage

Het Tebesaya Cottage is een prima middenklasse hotel, kleinschalig en in typisch Balinese stijl. Het hotel ligt centraal in Ubud en het telt 12 kamers in laagbouw.

Vanaf
€29 p.p.

Bhanuswari Resort

Verborgen tussen de rijstvelden ten zuiden van Ubud vindt u het fraaie Bhanuswari Resort & Spa. Het bestaat uit kamers in laagbouw en losstaande villa’s.