Ubud, hét culturele hart van Bali!

Ubud

Ubud is een charmant plaatsje in het binnenland van Bali. Het staat ook wel bekend als hét culturele hart van Bali en is een absolute must tijdens uw privérondreis door Bali. In deze regio vindt u prachtige rijstvelden, door rivieren doorsneden valleien en talloze tempels en vele culturele bezienswaardigheden waaronder de beroemde Balinese dansen, zilversmeden, beeldhouwers en houtbewerkers. Het gebied is bovendien ook heel geschikt om te wandelen of te fietsen, op eigen gelegenheid of als boeiende excursie met gids. Ook voor een kookworkshop met bezoek aan de markt bent u hier op de juiste locatie!

 

In en rond Ubud vindt u tal van hotels in allerlei klassen. Van charmante, kleinschalige middenklasse hotels tot zeer luxe boutique hotels en 5-sterren resort met villa's met eigen zwembad. U kunt kiezen voor een verblijf in het wat drukkere centrum van het dorp of juist in de natuur in de regio. Waar u ook voor kiest, een verblijf in het culturele hart van Bali is altijd een aanrader!

Inspiratie

Hieronder lichten we vast een tipje van de sluier op: de mooiste hotels voor ieder budget en bouwstenen die u onder meer naar Ubud voeren.

Geïnspireerd geraakt?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl