Hotels Lovina

Vanaf
€15 p.p.

Adirama Beach Hotel

Het Adirama Beach Hotel is een charmant, kleinschalig hotel. Dit gezellige familiehotel ligt direct aan het strand en is gebouwd rond het zwembad.

Vanaf
€16 p.p.

Bali Taman Resort

Het Bali Taman Resort & Spa is een gezellig middenklasse hotel gelegen aan het bekende donkere strand van Lovina. Een gunstige prijs/kwaliteit-verhouding.

Vanaf
€24 p.p.

Aditya Beach Resort

Gelegen aan de donkere stranden van Lovina vindt u het Aditya Beach Resort. Dit uitstekende middenklasse resort is al jaren favoriet bij menig reiziger.

Vanaf
€24 p.p.

Aneka Lovina Villas

Het Aneka Lovina Villas is een uitstekend middenklasse hotel, gelegen aan het strand van Lovina. Een ideale keuze voor uw rondreis door Bali!

Vanaf
€29 p.p.

Nugraha Lovina Seaview Resort

Het Nugraha Lovina Seaview Resort & Spa is een goed middenklasse hotel gelegen aan het strand van Lovina. Het hotel ligt in een ruim opgezette tuin aan zee.

Vanaf
€34 p.p.

Mayo Resort

Het Mayo Resort is een fraai boutique hotel, dat een eindje buiten Lovina ligt, in de streek Seririt. Een uitstekende keuze voor een bezoek aan Noord-Bali!

Vanaf
€36 p.p.

Frangipani Beach Villa

Het Frangipani Beach Villa is een charmant, kleinschalig middenklasse hotel. Het ligt direct aan het strand, op 5 minuten lopen van het centrum van Lovina.

Vanaf
€37 p.p.

Ganesha Coral Reef Villa

Het Ganesha Coral Reef Villa is een verborgen boutique paradijsje in Balinese stijl. Het resort ligt in Seririt net even ten westen van Lovina.

Vanaf
€46 p.p.

The Lovina Bali

The Lovina Bali is een nieuw luxe resort, gelegen aan het strand met aan een zijde de oceaan en aan de andere zijde heuvels en bergen van Bedugul. Het hotel bestaat uit diverse suites en villa’s.