W22 By Burasari

Het W22 By Burasari Bangkok Hotel is een fraai opgezet 3-sterren hotel, gunstig gelegen in het hart van Chinatown. Het hotel is sfeervol ingericht met veel authentieke details van het Bangkok van vroeger. Er zijn 123 kamers en als gast kunt u hier kiezen uit een standaard kamer, superior kamer of familiekamer. In tegenstelling tot het hotel zelf zijn de kamers vrij modern en minimalistisch ingericht. Alle kamers zijn voorzien van comfortabele bedden, airco, eigen badkamer, gratis WiFi, minibar/koelkast, kluisje, waterkoker, koffie & thee, flatscreen televisie en kluisje.

Tot de faciliteiten van het hotel behoren onder meer een goed restaurant, stijlvolle lounge, patio, gratis WiFi, pooltafel, wasseretteservice en een transport- en tourdesk. Zoals vrijwel ieder hotel in het drukke en krappe Chinatown, beschikt hotel niet over een zwembad.

 

Locatie: Het W22 By Burasari Bangkok Hotel ligt in het bruisende Chinatown, een van de kleurrijkste wijken van Bangkok! In de omgeving vindt u tal van bijzondere winkeltjes, restaurants en in de avond is er de markt van Chinatown, bekend om zijn veel koopjes! De rit van het vliegveld naar het hotel duurt ongeveer drie kwartier.

faciliteiten & diensten

restaurant

bar

airco

familiekamers

wifi

activiteitendesk

wasseretteservice

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels