Villa Karang

Het Villa Karang is een leuk middenklasse hotel met 46 kamers in diverse types. Het hotel ligt aan de zuidkant van het eiland Gili Air en biedt een prima service. De kamers villa’s zijn sfeervol ingericht en uitgerust met airco, eigen badkamer, flatscreen televisie, waterkoker, koffie, thee, veranda. De superior kamers hebben daarnaast ook een koelkast met minibar. Alle kamers en openbare ruimtes beschikken over gratis WiFi.

Tot de hotelfaciliteiten van de villa behoren meer een restaurant & bar met uitzicht op Lombok. Men serveert hier lokale specialiteiten en internationale gerechten. Hiernaast beschikt het hotel over een zwembad, wasseretteservice, gratis WiFi en de activiteitendesk verzorgt (water)sportmogelijkheden en excursies zoals snorkelen, yoga, paardrijden, duiken en kookworkshops.

 

Locatie: Hotel Villa Karang ligt aan het strand in het zuiden van Gili Air. U bevindt zich hier op enkele minuten wandelen van de pier waar de boten uit Bali arriveren. Vanaf Bali duurt de oversteek naar Gili Air ongeveer anderhalf uur.

faciliteiten & diensten

zwembad

restaurant

bar

airco

wifi

activiteitendesk

wasseretteservice

strand

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels