Victoria Sapa Resort

Originals

Het Victoria Sapa Resort is het enige luxe hotel in Sapa en onderdeel van de Victoria-keten. Dit fraaie resort is gebouwd in bergchalet-stijl en bestaat uit 21 superior kamers, 52 deluxe kamers, 2 familiekamers en 2 suites. De kamers zijn fraai ingericht met parketvloeren, comfortabele bedden, bureau, zitgedeelte, televisie, minibar/koelkast en badkamer met douche. Ook beschikken alle kamers over een balkon of terras met uitzicht op de prachtige omgeving die zo typerend is voor Sapa.

Tot de diensten en faciliteiten van het Victoria Sapa Resort behoren onder meer een goed restaurant met internationale specialiteiten met Franse en Vietnamese accenten. Het resort beschikt over een bar, lounge met open haard, wellnesscenter, een binnenzwembad, fietsverhuur, tennisbaan, fitness, roomservice, WiFi, kidsclub, internetcorner, wasseretterservice en activiteitendesk.

Locatie: Het Victoria Sapa Resort ligt in Sapa, 380 kilometer ten noordwesten van de hoofdstad Hanoi. Vanuit het hotel wandelt u in enkele minuten naar het centrum en het meer van Sapa.

faciliteiten & diensten

zwembad

restaurant

bar

familiekamers

wifi

wellness

sporten

activiteitendesk

roomservice

wasseretteservice

fietsverhuur

kidsclub

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels