Trinco Blu Resort

Het Trinco Blu Resort by Cinnamon (voormalig Chaaya Blu Resort) is een luxe 4-sterren resort met 81 kamers. Dit hotel was een van de eerste hotels aan de oostkust van Sri Lanka en stamt uit de jaren 70. In 2010 is het Chaaya Blu Resort helemaal vernieuwd in retro-chique stijl. Als gast van het resort kunt u kiezen uit een verblijf in een superior kamer, een beach chalet of een suite. Alle kamers zijn stijlvol ingericht en uitgerust met een televisie, airco, telefoon, waterkoker, koffie & thee en een badkamer met bad/douche.

Tot de uitgebreide hotelfaciliteiten behoren onder meer een zwembad, een restaurant met Aziatische en westerse gerechten, een seafood restaurant, bar, een PADI-duikcentrum, roomservice, gratis WiFi, wasseretteservice en een tourdesk voor de leukste uitstapjes en (water)sportmogelijkheden.

Locatie: Het Trinco Blu Resort by Cinnamon ligt net ten noorden van de historische stad Trincomalee, vaak afgekort tot Trinco. Het resort ligt direct aan het strand. De noordoostkust van Sri Lanka staat bekend om zijn goede duik- en snorkellocaties en om de walvissen die u hier in de zomermaanden kunt spotten.

faciliteiten & diensten

zwembad

restaurant

bar

airco

wifi

wellness

duikcentrum

activiteitendesk

roomservice

wasseretteservice

strand

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels