Thotupola Residence

Het Thotupola Residence is een klein guesthouse dat vijf kilometer buiten de stad Kandy ligt. Het is een boutique guesthouse in de natuur en gelegen aan de Mahaweli rivier. Hier beleeft u de echte traditionele Srilankaanse gastvrijheid en dat ziet u terug in de vele enthousiaste recensies. Vanuit het hotel kunt u makkelijk uitstapjes maken naar de stad, u kunt vogelspotten of doe mee met de kookworkshop waar dit hotel om bekend staat.

Het hotel beschikt over zeven kamers die sfeervol zijn ingericht. U heeft de keuze uit standaard kamers, deluxe kamers, een suite en een familiekamer. Alle kamers zijn uitgerust met comfortabele bedden, televisie, eigen badkamer, bureautje, waterkoker, koffie & thee en balkon of veranda met uitzicht op de tuinen en/of de rivier.

Tot de faciliteiten van het hotel behoren onder meer een restaurant, kookworkshops, wasseretterservice, gratis WiFi, lounge, activiteitendesk en 24-uurs receptie. Het hotel beschikt niet over een zwembad.

 

Locatie: Het Thotupola Residence ligt buiten de stad Kandy, aan de oevers van de Mahaweli rivier. U bevindt zich hier in een rustige omgeving, maar bent toch makkelijk dichtbij de stad. Maak een stadstour, bezoek de markt of de bekende Temple of the Tooth, de belangrijkste tempel van Sri Lanka.

faciliteiten & diensten

restaurant

familiekamers

wifi

activiteitendesk

wasseretteservice

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels