Stardust Beach Hotel

Het Stardust Beach Hotel is een eenvoudig middenklasse hotel in Arugambay in het zuidoosten van Sri Lanka. Het hotel ligt op een bijzondere locatie met aan één zijde de Arugambay aan de Indische Oceaan en aan de andere zijde een lagoon waar af en toe wilde olifanten komen voor een afkoelende ‘douche’ in de namiddag. Het Stardust Beach Hotel is opgericht door een echtpaar in Denemarken dat hiermee tevens probeert werkgelegenheid te creëren voor de lokale bevolking.

Het Stardust Beach Hotel bestaat uit 8 standaard kamers in laagbouw, een kleine villa met twee slaapkamers en een keukentje en tot slot zijn er enkele eenvoudige, houten cabana’s aan het strand. De standaard kamers zijn sfeervol ingericht en voorzien van goede matrassen, een klamboe, ventilator, minibar, waterkoker, koffie & thee en een eigen badkamer met douche. Alle kamers beschikken tevens over een eigen balkon of terras. Er is bewust gekozen om geen airco in de kamers te plaatsen; dat is minder belastend voor het milieu en de frisse zeewind zorgt over het algemeen voor voldoende afkoeling als de ramen open staan.

Het Stardust Beach Hotel beschikt over een goed restaurant met lokale en internationale gerechten. Er is een kleine bibliotheek en gratis WiFi, een spa/yoga/massage centre en het hotel verzorgt vervoer en uitstapjes door de omgeving.

Locatie: Het Stardust Beach Hotel ligt in Arugambay, een plaatsje aan de Zuidoostkust van Sri Lanka waar maar weinig toeristen komen en dat vooral bekend staat als surf- en kitesurflocatie.

faciliteiten & diensten

restaurant

familiekamers

wifi

wellness

activiteitendesk

wasseretteservice

strand

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels