Skandig Beach Resort

Het Skandig Beach Resort is een goed middenklasse hotel dat direct aan het strand van Trincomalee ligt. Het is een hotel in laagbouwstijl en de kamers zijn modern en smaakvol ingericht. De meeste kamers kijken uit over de Indische Oceaan. Alle kamers hebben een balkon of veranda en zijn voorzien van airco, flatscreen televisie, telefoon, eigen badkamer met regendouche, gratis WiFi, waterkoker, koffie & thee en een elektronisch kluisje.

Tot de faciliteiten van het hotel behoren onder andere een zwembad met terras en ligstoelen, een spa met traditionele behandelingen en massages, een restaurant met lokale en internationale keuken, een bar en een beachfront bar, gratis WiFi, roomservice, wasseretteservice en een activiteitendesk met diverse excursies en uitstapjes door de omgeving.

 

Locatie: Het Skandig Beach Resort ligt aan de noordzijde van het strand. Een vrij rustige locatie aan een van de beste stranden van Sri Lanka. Vanuit het hotel rijdt u in 5-10 minuten naar het stadje Trincomalee zelf en in twee uur rijden bent u in de Culturele Driehoek. De route van het hotel direct naar het vliegveld is zo’n zes a zeven uur.

faciliteiten & diensten

zwembad

restaurant

bar

airco

familiekamers

wifi

wellness

activiteitendesk

roomservice

wasseretteservice

strand

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels