Sakulchai Place Hotel

Het Sakulchai Place Hotel is een populair middenklasse hotel in een wat meer klassieke Thaise stijl. Het hotel beschikt over comfortabele kamers, een zwembad met terras en ligbedjes. Er is een fitnesscenter, bar en restaurant met Noord-Thaise specialiteiten. Roomservice, wasseretteservice en uiteraard gratis WiFi behoren ook tot de faciliteiten. De goede prijs-kwaliteitverhouding en gunstige ligging nabij het historische centrum van Chiang Mai maken het Sakulchia Place al jaren tot een van de favorieten.

De kamers zijn redelijk minimalistisch ingericht, maar wel voorzien van alle gemakken, zoals airco, waterkoker, koffies & thee, flatscreen televisie, telefoon, kluisje, eigen badkamer en een koelkastje met minibar.

 

Locatie: Het Sakulchai Place Hotel ligt op een kwartiertje wandelen van het oude centrum van Chiang Mai. Direct in de omgeving van het hotel vindt u ook al tal van winkels en restaurantjes. De rit van zowel het vliegveld van Chiang Mai of het treinstation van de stad naar het Sakulchai Place duurt ongeveer een 15 tot 20 minuten.

faciliteiten & diensten

zwembad

restaurant

bar

airco

wifi

sporten

activiteitendesk

roomservice

wasseretteservice

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels