Royal Ambarrukmo Yogyakarta

Luxe reizen

Het Royal Ambarrukmo Yogyakarta (voormalige Ambarrukmo Palace Hotel) is een fraai luxe hotel met een lange historie. Het hotel is onlangs geheel gerenoveerd en behoort nu weer tot de beste hotels van de stad. Het Royal Ambarrukmo Yogyakarta beschikt over alle faciliteiten en services die u van een luxe hotel mag verwachten als een goed restaurant met Westerse en lokale gerechten, een lounge, bar, een zwembad, joggingtrack, een nieuwe spa, fitnesscenter, roomservice, wasseretteservice en tourdesk.

Het Royal Ambarrukmo Yogyakarta is een groot vijfsterren hotel met 247 kamers en suites. Alle kamers zijn gerenoveerd en ingericht in modern-aziatische stijl met elegante details en veel ruimte. De kamers zijn voorzien van airconditioning, flatscreen televisie, koelkast met minibar, gratis internet, telefoon, een fraaie badkamer en een royaal balkon.

Locatie: Het Royal Ambarrukmo Yogyakarta heeft een centrale ligging en bevindt zich op loopafstand van de historische bezienswaardigheden en diverse winkelcentra. Vanaf het vliegveld rijdt u in slechts 10-15 minuten naar het hotel.

faciliteiten & diensten

zwembad

restaurant

bar

airco

wifi

wellness

sporten

activiteitendesk

roomservice

wasseretteservice

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels