Reza Lodge

Avontuur / Natuur

De Reza Lodge is een fraaie homestay met zeven kamers. De kamers liggen in bungalows op het strand en er zijn tevens enkele kamers gelegen in bungalows die op palen in het zee staan. De kamers zijn eenvoudig maar smaakvol ingericht en deels voorzien van airco. Deze regio staat bekend om zijn schitterende onderwaterwereld. Met name schildpadden en manta’s komen hier nog in grote aantallen voor.

Tot de faciliteiten van de Reza Lodge behoren onder meer een restaurant met lokale gerechten en men verzorgt excursies zoals snorkelen, duiken, vissen en tochtjes naar de nabijgelegen eilanden. Kortom, voor een echt ongerepte tropisch-paradijs-ervaring kiest u voor een verblijf op Derawan Island!

 

Locatie: De lodge ligt op het eilandje Derawan, dat onderdeel is van de Sangalaki archipel. De andere eilanden zijn Sangalaki, Kakaban en Maratua. Het Derawan Eiland is te bereiken door naar de stad Berau te vliegen. Dit kan vanuit Balikpapan en Kuala Lumpur en Singapore. Vanaf het vliegveld rijdt u naar de haven Tanjung Batu en hiervandaan gaat u per speedboot naar het eiland.

faciliteiten & diensten

restaurant

airco

activiteitendesk

wasseretteservice

strand

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels