Ocean Queen Resort

Avontuur / Natuur

Het Ocean Queen Resort ligt aan de ruige, maar prachtige zuidkust van Java. Een omgeving met een prachtige natuur die maar heel dunbevolkt is. Het Ocean Queen Resort ligt aan een lang privéstrand en de omgeving biedt de mogelijkheid tot trekkings, wandelingen, fietstochten, surfen, rafting, duiken, vissen, vogelspotten en natuurlijk heerlijk relaxen aan de fraaie stranden.

Het resort bestaat uit 20 bungalows in Indonesische stijl, met meerdere kamers per bungalow. De bungalows liggen verspreid door de tropische tuin en zijn voorzien van airconditioning of plafondventilator, veranda en zitgedeelte. Daarnaast beschikt het hotel over een groot zwembad, een goed restaurant met seafood- westerse en Indonesische gerechten, een spa, kidspool, beachvolleybal, tafeltennis en verhuur van brommers, surfplanken en boogieboards.

Locatie: Het resort is fraai gelegen aan een eigen strand in Pelabuhan Ratu aan de zuidkust van Java. In de omgeving vindt u diverse kokosplantages en rijstvelden. Vanuit Jakarta rijdt u er in ongeveer 4-5 uur heen.

faciliteiten & diensten

zwembad

restaurant

bar

airco

familiekamers

wellness

sporten

duikcentrum

activiteitendesk

wasseretteservice

strand

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl