Namaste Bungalows

Gezinsreizen

Het Namaste Bungalows is gezellig en rustig gelegen hotelletje in Balinese stijl. Het ligt in de heuvels van Crystal Bay en kijkt uit over het mooiste stukje van het eiland Nusa Penida. Het hotel heeft een Franse eigenaar, het werd gebouwd in 2013 en het is de eerste accommodatie in dit deel van Nusa Penida. Het resort telt 10 bungalows, gebouwd in lokale stijl en met oog voor het milieu. Zo wordt er voornamelijk gebruik gemaakt van natuurlijke en gerecyclede materialen en probeert men het gebruik van plastic zo veel mogelijk te beperken.

De bungalows zijn gebouwd rond de lobby, het restaurant en het zwembad, dat uitkijkt op de valleien en baaien van West-Nusa Penida. De kamers zijn fraai ingericht en uitgerust met comfortabele bedden, elektriciteit, badkamer met douche, westers toilet en warmwater. De superior bungalows zijn de halfronde houten Lumbungs en hebben een ventilator. De stenen deluxe bungalows beschikken over airco. Er is tevens een deluxe familiebungalow, ideaal voor gezinnen!

Tot de faciliteiten van het hotel behoren onder andere een gratis WiFi in de lobby en bij het restaurant, roomservice, restaurant, zwembad met uitzicht, wasseretteservice, massage, scooterverhuur. De activiteitendesk verzorgt tal van uitstapjes, zoals snorkeltours, jungletours, trekkings en meer.

 

Locatie: Het Namaste Bungalows ligt in de heuvels van West-Nusa Penida. Vanaf het hotel is het ongeveer 1 kilometer naar het bekende Crystal Bay, een van de mooiste stranden van het eiland. Rond het hotel liggen diverse andere accommodaties en warungs. De boottocht vanaf Bali naar Nusa Penida duurt ruim een half uur.

faciliteiten & diensten

zwembad

restaurant

airco

familiekamers

wifi

wellness

activiteitendesk

roomservice

wasseretteservice

fietsverhuur

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels