Marina Bay Sands

Luxe reizen / Originals

Het Marina Bay Sands is een schitterend 5-sterren hotel en een icoon van de stad. De bijzondere architectuur, het uitzicht en vooral ook het prachtige zwembad op het dak staan garant voor een heerlijk verblijf in de wereldstad Singapore!

Het hotel bestaat uit drie luxe hoteltorens die verbonden zijn met een gezamenlijk dak op de 57e etage: het zogenaamde Sky Hier bevindt zich de infinity pool en hiervandaan heeft u een onvergelijkbaar uitzicht over Singapore. Het gebouw is ontworpen door de Canadese architect Moshe Safdie en het hele project heeft maar liefst 8 miljard euro gekost. Het Marina Bay Sands is een enorm hotel met maar liefst 2561 kamers en suites in diverse types. Daarnaast zijn er 7 top-restaurants, een museum, 2 theaterzalen, een schaatsbaan, een fitnesszaal met schitterend uitzicht, een enorm casino en op het dak waar zich het Sky Park bevindt, ligt het 150 meter lange zwembad. Breng ook zeker een bezoek aan de luxe Banyan Tree Spa.

De fraai ingerichte kamers zijn voorzien van kamerhoge ramen, zodat u optimaal kunt genieten van het uitzicht. Daarnaast zijn ze uitgerust met airco, flatscreen TV, bureau en WiFi.

Locatie: Het Marina Bay Sands ligt aan de baai van Singapore en kijkt uit over de stad. Het hotel ligt vlakbij MRT station Bayfront en is vanaf het vliegveld per taxi in ca. 25 minuten te bereiken.

faciliteiten & diensten

zwembad

restaurant

bar

airco

wifi

wellness

sporten

activiteitendesk

roomservice

wasseretteservice

kidsclub

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl