Mahamaya Boutique Resort

Huwelijksreizen / Luxe reizen

Vanaf het moment dat u voet zet op het eiland Gili Meno zorgt het personeel van het Mahamaya Boutique Resort voor een perfecte strandvakantie. De prachtige omgeving, de uitstekende service, fraaie accommodatie en goede keuken maken het Mahamaya Boutique Resort tot een echt pareltje van de Gili Eilanden. U heeft hier de keuze uit een beachfront villa of een pool suites. De twee beachfront villa’s liggen direct aan het strand en zijn van alle gemakken en comfort voorzien, waaronder een luxe badkamer met buitendouche. De 7 pool suites liggen rond het zwembad. Alle kamers beschikken over een stijlvolle inrichting, airconditioning, WiFi, bureau, terras met zitje, luxe badkamer met buitendouche en een kluisje.

Tot de overige hotelfaciliteiten van het Mahamaya Boutique Resort behoren onder meer een zwembad, bar, restaurant, WiFi, roomservice, wasseretteservice, ligbedden bij het strand en zwembad, terras en beachbar.

Locatie: Het Mahamaya Boutique Resort ligt op Gili Meno, de middelste van de drie Gili Eilanden. Het is een rustig eiland met prachtig stranden en een rijk onderwaterleven. In de nabijheid van het hotel vindt u dan ook een goede duikschool. Vanaf het vasteland van Lombok vaart u in enkele minuten naar Gili Meno. De Gili Eilanden en Lombok zijn vanaf Bali per snelle boot te bereiken.

faciliteiten & diensten

zwembad

restaurant

bar

airco

wifi

wellness

duikcentrum

activiteitendesk

roomservice

wasseretteservice

strand

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels