Kura Kura Resort

Huwelijksreizen / Luxe reizen

Het Kura Kura Resort is een tropisch paradijsje gelegen in de Karimunjawa archipel. Dit schitterende resort bestaat uit 15 cottages vlakbij het strand, 19 pool villa’s gelegen in palmentuin en 2 family pool villa’s. De cottages zijn ruim, fraai ingericht en kijken uit over het kristalheldere water. De cottages zijn voorzien van airconditioning, klamboe, plafondventilator, badkamer met douche, koelkast/minibar en kluisje. De luxe pool villa’s zijn grote villa’s met een eigen zwembad van 4 bij 8 meter en een open woonpaviljoen.

Het resort is ruim opgezet en biedt haar gasten een perfecte service. Tot de resortfaciliteiten behoren een uitstekend restaurant gespecialiseerd in seafood-gerechten, lobbybar, een duikschool. De gasten kunnen gratis gebruik maken van kajaks en snorkelmateriaal en de tourdesk organiseert island cruises, sunset cruises, snorkeltrips, dolfijnspottochtjes en voor de liefhebber is er de Robinson Crusoë trip waarbij men u voor een dagje op uw eigen onbewoonde eiland achterlaat, uiteraard wel met drankjes, lunch en snorkelmateriaal.

Locatie: Het Kura Kura Resort ligt op een privé-eiland van 22 hectares groot, in de Karimunjawa Archipel. Het resort is te bereiken met een korte vlucht van 40 minuten vanuit Semarang. Tussen 1 mei en 31 oktober gaan er 6 vluchten per week (dagelijks behalve op maandag). Tevens is de archipel te bereiken met de openbare ferry. Het resort sluit tussen december en maart.

faciliteiten & diensten

restaurant

bar

airco

wellness

duikcentrum

activiteitendesk

roomservice

wasseretteservice

villa met zwembad

strand

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels