Kitesurfing Lanka

Avontuur / Gezinsreizen

Het Kitesurfing Lanka Resort is een uitstekend middenklasse hotel aan het strand van Kalpitiya. De gunstige ligging, uitstekende recensie, leuke bungalows en vriendelijke service maken dit hotel tot een favoriete keuze in Kalpitiya! Vanuit het resort wordt een kitesurfschool gerund, maar het is ook een prachtige locatie voor niet-surfers. Als gast kunt u hier kiezen uit diverse kamertypes, waaronder premium bungalows, gardenview bungalows, een twee-kamer villa en een vier-kamer villa. Tot slot zijn er ook enkele luxe glamping tenten. Het verblijf is vrijwel altijd op basis van volpension.

De ruime bungalows zijn in gezellige beach-stijl ingericht en voorzien van ventilator, comfortabele bedden, waterkoker, koffie & thee, eigen veranda met zitje en een halfopen badkamer. Als ecolodge is airco niet standaard aanwezig, maar er kan tegen een kleine meerprijs een mobiele airco worden bijgeboekt.

Tot de faciliteiten behoren een zwembad, een goed restaurant met lokale en westerse gerechten, SUP- en kajakverhuur, gratis WiFi, terras, bar, wasseretteservice en een activiteitendesk met diverse uitstapjes. Zo kunt u dolfijnenspotten, duiken & snorkelen, er is yoga, een massageservice en meer. Tot slot is er natuurlijk de Kitesurfschool, die les geeft aan zowel beginnende als gevorderde kiters. Ook kunt u het kitesurfmateriaal hier huren. Het seizoen voor kitesurfen hier is van mei tot oktober en van half december tot half maart.

faciliteiten & diensten

zwembad

restaurant

bar

familiekamers

wifi

wellness

sporten

activiteitendesk

wasseretteservice

strand

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels