Kinaara Resort

Het Kinaara Resort is een klein boutique resort in lokale stijl. Het resort telt 20 kamers, gelegen in lumbungs, traditionele halfronde hutjes en bungalows. Tot de verschillende kamertypes van het Kinaara Resort behoren de lumbung suites. Dit zijn de halfronde huisjes, een stijl die is geinspireerd op Balinese rijstschuur. Er zijn Walekayu suites, gebaseerd op bouwstijl uit Manado en tot slot is er een familiesuite met 2 slaapkamers. Alle kamers zijn ruim, fraai ingericht en uitgerust met airco, terras met zitgedeelte, luxe halfopen badkamer, bureau en gratis WiFi.

Tot de uitgebreide faciliteiten van het resort behoren onder meer een fraai zwembad, een restaurant met lokale en internationale specialiteiten, gratis WiFi, een activiteitendesk, roomservice, wasseretteservice en een luxe spa.

Locatie: Het Kinaara Resort ligt in het dorpje Pemuteran. Het ligt vlakbij het strand en op 30 minuten rijden van de veerboot naar Java. Vanaf het vliegveld rijdt u in ongeveer 3,5 uur naar het fraaie Pemuteran.

faciliteiten & diensten

zwembad

restaurant

bar

airco

familiekamers

wifi

wellness

activiteitendesk

roomservice

wasseretteservice

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels