Kandyan Manor Homestay

De Kandyan Manor Homestay is fraaie middenklasse boutique hotel, gelegen in de natuur, buiten het drukke centrum van de stad Kandy. Het hotel ligt in een oude villa uit de 19e eeuw en wordt beheerd door een vriendelijke en bijzonder gastvrije lokale familie. Hierdoor en door het kleinschalige karakter behoort deze accommodatie tot onze favorieten. De villa telt 9 smaakvol en kleurrijk ingerichte kamers en beschikt verder over een centraal zwembad met terras met zitgedeelte, een goed restaurant, fietsverhuur, gratis WiFi, lounge/bibliotheek, roomservice en wasseretteservice. Verder verzorgt het hotel diverse activiteiten zoals traditionele kookworkshops, wandelingen door de omgeving en meer.

De kamers zijn smaakvol ingericht en er zijn zowel twee- en driepersoonskamers als ook familiekamers voor vier en vijf personen. Alle kamers zijn uitgerust met airco, eigen badkamer, zitgedeelte en balkon of terras.

 

Locatie: De Kandyan Manor Homestay ligt 5 kilometer buiten het centrum van Kandy. U bevindt zich hier in een rustige omgeving, maar u kunt toch makkelijk de stad en de bekende Temple of the Tooth bereiken.

faciliteiten & diensten

zwembad

restaurant

airco

familiekamers

wifi

activiteitendesk

roomservice

wasseretteservice

fietsverhuur

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels