Jayakarta Suites Komodo Flores

Avontuur / Luxe reizen / Originals

Het Jayakarta Suites Komodo Flores Hotel is een luxe 4-sterren hotel in het stadje Labuan Bajo. Het hotel ligt direct aan het strand, in een fraaie tropische tuin. Het telt 71 kamers en suites die zijn gelegen in laagbouw. De kamers en suites zijn modern ingericht en voorzien van airco, comfortabele bedden (naar keuze een tweepers. bed of twee gescheiden bedden), flatscreen televisie, telefoon, bureautje, waterkoker, koffie & thee, minibar en eigen badkamer.

Tot de hotelfaciliteiten behoren een groot zwembad met terras en ligstoelen, een goed restaurant met lokale & internationale specialiteiten, een bar, businesscenter, wasseretteservice, fitnesszaaltje, een spa &wellnesscenter, jogging track, tennisbaan en activiteitendesk voor excursies, transport en duiken.

Bovenal is het hotel natuurlijk een ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan het prachtige Komodo national park. Dit natuurreservaat ligt op ongeveer anderhalf uur varen van de haven van Labuan Bajo.

 

Locatie: Het Jayakarta Suites Komodo Flores Hotel ligt direct aan het strand, net ten zuiden van het stadje Labuan Bajo. Vanaf het vliegveld rijdt u in een klein halfuur naar het hotel. De vlucht van Bali naar Labuan Bajo duurt ongeveer anderhalf uur.

faciliteiten & diensten

zwembad

restaurant

bar

airco

sporten

duikcentrum

activiteitendesk

wasseretteservice

strand

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels