Java Heritage Hotel

Het Java Heritage Hotel is een fraai 4-sterren hotel, gelegen in het centrum van Purwokerto. Het hotel is ruim opgezet in een fraaie tropische tuin en het bestaat uit gebouw met kamers en bungalows in de tuin. Het centrale punt is het grote zwembad van maar liefst 96 meter. Het hotel telt in totaal 196 kamers en suites. Tot de faciliteiten behoren onder meer een rooftop restaurant met terras, lounge, bar, roomservice, speeltuintje, fitnessclub, sauna, gratis WiFi, wasseretteservice en roomservice.

Er zijn diverse kamertypes, maar de mooiste zijn uiteraard de bungalows in de tropische tuin. Alle kamers en suites zijn ruim, stijlvol ingericht en voorzien van gratis WiFi, waterkoker, koffie & thee, terras, telefoon, koelkast met minibar, flatscreen televisie, kluisje en comfortabele bedden.

 

Locatie: Het Java Heritage ligt centraal in Purwokerto. Deze stad vormt een ideale tussenstop wanneer u van Bandung of Pangandaran op doorreis bent naar Yogyakarta of de Borobudur tempel. In de omgeving van het hotel vindt u diverse restaurants en winkeltjes.

faciliteiten & diensten

zwembad

restaurant

bar

airco

wifi

wellness

sporten

activiteitendesk

roomservice

wasseretteservice

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels