Hideaway Trails

Het Hideaway Trails by Chaarya is een goed 4-sterren hotel op een prachtige locatie in Ella. Het hotel ligt genesteld in de heuvels van Ella en biedt fraaie accommodatie, goede service en bovenal een fantastisch uitzicht op de bergen! De smaakvol ingerichte kamers zijn ruim en royaal ingericht. Ze beschikken over comfortabele bedden, gratis internet, badkamer met regendouche, waterkoker, koffie en thee en een balkon met uitzicht op de bergen.

Tot de hotelfaciliteiten behoren onder meer een goed restaurant, roomservice, wasseretteservice, lounge, een fraaie tuin, bar en gratis WiFi. Er is een wellnesscenter met Ayurveda behandelingen. De activiteitendesk organiseert diverse activiteiten en excursies zoals een bezoek aan een theeplantage, Liptons Seat, Little Adams Peak en diverse watervallen.

 

Locatie: Het Hideaway Trails by Chaarya Hotel ligt in Ella, een goede uitvalsbasis voor het verkennen van Centraal Sri Lanka, een gebied dat bekend is om zijn bergen, theeplantages, de treinroutes en watervallen.

faciliteiten & diensten

restaurant

bar

wifi

wellness

roomservice

wasseretteservice

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels