Griya Santrian Resort

Luxe reizen

Het Griya Santrian Resort is al ruim 30 jaar een begrip in Sanur. Dit luxe viersterren hotel is typisch Balinees en mede door de uitstekende service kent het hotel veel terugkerende gasten. De kamers zijn gelegen in laagbouw rond de drie zwembaden die het hotel telt.

De overige faciliteiten van het Griya Santrian Resort bestaan onder meer uit een beachfront restaurant, een luxe spa, een kunstgalerij, activiteitendesk, roomservice, wasseretteservice, bar en lounge.

Het Griya Santrian Resort telt 41 gardenwing kamers en 20 beachwing kamers. Beide kamertypes liggen in laagbouw van twee verdiepingen. Daarnaast kent het hotel 25 deluxe kamer en een suite. Alle kamertypes zijn voorzien van airconditioning, eigen balkon of veranda met zitgedeelte, telefoon, televisie, kluisje, koelkast met minibar en koffie & thee. De beachwing en deluxe kamers liggen wat dichter bij het zwembad en het strand.

Locatie: De ligging van het Griya Santrian Resort is ideaal. Het hotel ligt direct aan het strand van Sanur en op ongeveer 20 minuten rijden van het vliegveld.

faciliteiten & diensten

zwembad

restaurant

bar

airco

wifi

wellness

sporten

activiteitendesk

roomservice

wasseretteservice

strand

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl