Four Seasons Tented Camp

Huwelijksreizen / Natuur

Met het Four Seasons Tented Camp stapt u in een avontuur in de prachtige natuur van Noord-Thailand. Verstopt in de befaamde Gouden Driehoek vindt u hier een schitterend tentenkamp dat herinneringen oproept aan de 19e eeuw, een tijd van luxe reizen en cruises.

Het verblijf bestaat uit 15 luxe tenten die niet onder doen voor een kamer in een 5-sterren resort. De ruime tenten zijn zeer luxe ingericht met comfortabele bedden, hardhoutenparketvloeren, terras met zitgedeelte, WiFi, minibar/koelkast, kluisje, luxe badkamer en waterkoker met koffie & thee. Alle tenten hebben uitzicht op de rivier en/of de omringende jungle.

Tot de hotelfaciliteiten behoren onder andere een zwembad, giftshop, een uitstekend restaurant, een spa & wellnesscenter, roomservice, wasseretteservice en activiteitendesk.  Ook beschikt het resort over een eigen olifantenkamp.

 

Locatie: Het Four Seasons Tented Camp ligt in de gouden driehoek, het grensgebied van Thailand, Myanmar en Laos. Dit gebied ligt op 70 kilometer ten noorden van de stad Chiang Rai.

faciliteiten & diensten

zwembad

restaurant

bar

wifi

wellness

activiteitendesk

roomservice

wasseretteservice

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels