Forest Rock Garden Resort

Luxe reizen / Originals

Het Forest Rock Garden Resort is een stijlvol boutique hotel buiten Anuradhapura. Dit bijzondere hotel is ruim opgezet en gebouwd als de lusthoven van de vroegere koningen van Ceylon met grote tuinen, beeldhouwwerk, loopbruggen, bijzondere flora en lotusvijvers. De kamers zijn gelegen in villa’s en laagbouw en deze villa’s zijn met elkaar en de openbare ruimtes verbonden door verhoogde paden en loopbruggen, zodat er een minimale impact op de omringende natuur is.

Er zijn zes suites en 15 deluxe kamers. Alle accommodatie is voorzien van airco, comfortabele bedden, luxe badkamer, woongedeelte, flatscreen LED-TV, bureau, waterkoker, koffie & thee, kluisje, minibar/koelkast en WiFi.

Hiernaast beschikt het hotel over een fraai zwembad, een uitstekend restaurant met authentieke vegetarische keuken, een wellnesscenter & spa met meditatie, Ayurvedische behandelingen, roomservice, wasseretteservice en een activiteitendesk met uitstapjes door de omgeving en natuur.

 

Locatie: Het Rock Garden Resort is uniek gelegen in de natuur, op ongeveer 25 minuten rijden van Anuradhapura. U bevindt zich hier tevens vlakbij het bekende Wilpattu National Park.

faciliteiten & diensten

zwembad

restaurant

bar

airco

wifi

wellness

activiteitendesk

roomservice

wasseretteservice

fietsverhuur

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels