Floathouse River Kwai

Natuur / Originals

Het Floathouse River Kwai Resort is een elegant resort met drijvende villa’s. Het is de meest luxe optie voor een drijvend verblijf op de River Kwai. Dit fraaie boutique hotel is enkel per longtail boot, over de rivier te bereiken en resort wordt omringd door een weelderige jungle. Elke drijvende villa is een privéverblijf gebouwd met natuurlijke en duurzame materialen zoals teakhout en rieten daken. Hierdoor vormt het resort een fraai geheel met haar omgeving. De villa is 90 vierkante meter groot en voorzien van een smaakvolle inrichting met comfortabele bedden, airco, gratis WiFi, LCD-televisie, DVD-speler, terras met ligbedden, waterkoker, koffie & thee en eigen badkamer met regendouche.

Tot de faciliteiten van het resort behoren naast een uitstekende service ook faciliteiten als een goed restaurant, activiteitendesk met watersportmogelijkheden zoals kajakken en bamboerafting en culturele voorstellingen.

Locatie: Vanaf Bangkok reist u in ongeveer 3 uur naar Kanchanaburi. Vanaf de pier vaart u per longtailboot naar het Floathouse River Kwai Resort.

faciliteiten & diensten

restaurant

bar

airco

wifi

wellness

activiteitendesk

roomservice

wasseretteservice

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl