Ella Jungle Resort

Avontuur / Natuur

Het Ella Jungle Resort is een bijzondere ecolodge in de natuur van Ella. Het resort is rustig gelegen en is per kabelbaan te bereiken. Het wordt omringd door jungle, bergen, watervallen en beekjes. De lodge is gebouwd met gebruik van natuurlijke en recyclebare materialen en bestaat uit 12 kamers, een receptie, lounge/terras en restaurant. Het is de ideale plek om te genieten van de natuur van Sri Lanka: zwemmen in de rivier, genieten van het uitzicht en ontwaken met de geluiden van de jungle.

Het resort bestaat uit 12 kamers gelegen in 8 chalets. Er zijn standaard, deluxe en superdeluxe kamers. De standaard kamers kijken uit over de rivier en zijn halfopen, tent-achtige verblijven met stoffen wanden, om zo één geheel met de omgeving te vormen.

De deluxe en superdeluxe kamers kijken ook uit op de rivier en zijn huisjes met glazen wanden, zitgedeelte een balkon of terras en houten vloeren. Alle kamers beschikken over een klamboe. De standaard en deluxe kamers hebben een gedeelde badkamer met toilet en douche per 2 kamers. De superdeluxe kamers hebben een eigen badkamer en warm water.

 

Locatie: het Ella Jungle Resort lig in de natuur van Ella, op ongeveer 3 kilometer van de hoofdweg. Het resort is te bereiken per kabelbaan vanaf de hoofdingang of u kunt ook naar de lodge wandelen in ongeveer 10 minuten. In de omgeving (en via de lodge te boeken) zijn er tal van activiteiten mogelijk zoals trekkings naar de watervallen, bergbeklimmen, abseilen, canyoning, maar ook yoga, meditatie en nog veel meer.

faciliteiten & diensten

restaurant

bar

wellness

activiteitendesk

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels