Dheva Mantra Resort

Het Dheva Mantra Resort is een van de meest luxe resort in Kanchanaburi. Dit resort doet koloniale ambiance herleven met de typische bouwstijl uit die tijd. Het hotel telt 104 kamers en suites die zijn gelegen in gebouwen rond de tropische tuin met het grote zwembad. Tot de overige hotelfaciliteiten behoren onder meer de luxe LeDheva Spa met een uitgebreid programma van klassieke behandelingen, fraaie tuinen, health club, jacuzzi, sauna, diverse goede restaurants, bar, roomservice, beautysalon, wasseretteservice en activiteitendesk.

De kamers van resort zijn fraai ingericht en voorzien van een airco, balkon of terras met zitgedeelte, eigen badkamer met bad/douche, LCD-televisie, DVD-speler, internet, elektronisch kluisje, waterkoker, koffie & thee.

Locatie: Het Dheva Mantra Resort ligt 129 kilometer ten westen van Bangkok, op de oevers van de River Kwai. De rit van Bangkok tot het resort duurt ongeveer drie uur. In de omgeving van het hotel vindt u onder meer de avondmarkt van Kanchanaburi.

faciliteiten & diensten

zwembad

restaurant

bar

airco

familiekamers

wifi

wellness

sporten

activiteitendesk

roomservice

wasseretteservice

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels