D Coconut Lagoon

Het D Coconut Lagoon is een leuk  middenklasse hotel op een schitterende locatie aan twee stranden op het eilandje Pulau Lang Tengah. De naam van dit eiland betekent letterlijk ‘Adelaar die rust op het middelste eiland’. Pulau Lang Tengah is het middelste eiland met de Perhentian Eilanden in het noorden en het eilandje Pulau Redang in het zuiden.

Het hotel beschikt over een eastwing en een vernieuwde westwing. De kamers zijn uitgerust met airco, balkon of veranda, minibar/koelkast, waterkoker, koffie & thee en een badkamer met douche.

Tot de faciliteiten van het resort behoren onder meer een zwembad, een restaurant met lokale en internationale keuken, gratis WiFi in de openbare ruimtes, bar, een duikcentrum, activiteitendesk en diverse (water)sportmogelijkheden.

 

Locatie: U bereikt het D Coconut Lagoon Resort vanuit de Perhentian Eilanden of vanuit Kuala Best Jetty op het vasteland. Rond het eiland vindt u tal van snorkelmogelijkheden en twaalf uitstekende duiklocaties. In verband met de regentijd is dit hotel van november tot en maart gesloten.

faciliteiten & diensten

zwembad

restaurant

bar

airco

wifi

sporten

duikcentrum

activiteitendesk

wasseretteservice

strand

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels