Courtyard@Heeren Boutique Hotel

Gezinsreizen

Het Courtyard@Heeren Boutique Hotel is een uniek, kleinschalig hotelletje gelegen in een gebouw in traditionele stijl. Het hotel heeft 15 kamers en suites die zijn ingericht in de authentieke Peranakan-stijl van Melaka. Het is een mooi mix van Aziatisch/Chinese stijl met modern comfort. De kamers zijn voorzien van airco, comfortabele bedden, eigen kluisje, flatscreen televisie, badkamer met regendouche en een waterkoker met koffie & thee.

Het hotel biedt een aantal kamertypes, waaronder een superior en deluxe kamer, maar ook drie soorten familiekamers. Tot de faciliteiten van het hotel behoren onder meer een lobby, restaurant, wasseretteservice, gratis WiFi en roomservice. De belangrijkste pluspunten van het Courtyard@Heeren Boutique Hotel zijn de gunstige, centrale ligging en de authentieke sfeer waarmee u het echte Melaka beleeft!

 

Locatie: het Courtyard@Heeren Boutique Hotel ligt centraal in Melaka, op een paar minuten lopen van de bekende Jonker Street, het toeristische hart van Melaka.

faciliteiten & diensten

restaurant

airco

familiekamers

wifi

activiteitendesk

roomservice

wasseretteservice

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels