Bubu Long Beach Resort

Het Bubu Long Beach Resort is een fraai 4-sterren resort,  gelegen op Pulau Perhentian Kecil. Het resort bestaat uit een gedeelte met 38 kamers in laagbouw en daarnaast is er nog het Bubu Long Beach Villa’s. Dit is een apart gedeelte van het hotel met 18 villa’s, waarvan ook een aantal familievilla’s. De kamers van het hotelgedeelte kijken bijna allemaal uit op zee en beschikken over een balkon of terras. Verder zijn de kamers voorzien van airco, gratis WiFi, comfortabele bedden, kluisje en badkamer met douche. De villa’s zijn wat ruimer en luxer ingericht.

 

Tot de hotelfaciliteiten behoren onder meer een uitstekend restaurant met lokale en westerse specialiteiten, ligbedden aan het strand, bar, een spa & wellnesscenter en een activiteitendesk. Bij de activiteitendesk kunt u tal van uitstapjes bijboeken, zoals snorkeltrips, hiking over het eiland, een tourtje eilandhoppen, sunset cruises, jungletrekkings en privélunch of diner op een verlaten strand. Het hotel beschikt niet over een zwembad, maar dat is geen gemis: pal voor het hotel vindt u een van de mooiste stranden van Maleisië!

 

Locatie: Zowel het Bubu Long Beach Resort als het Bubu Villas liggen op Perhentian Kecil, ongeveer 500 meter van elkaar vandaan. Het resort ligt aan het einde van de baai, Bubu Villa’s ligt wat dichter bij de winkels en restaurants.

faciliteiten & diensten

restaurant

bar

airco

familiekamers

wifi

wellness

activiteitendesk

roomservice

wasseretteservice

strand

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels