Veilig en zorgeloos boeken voor 2022, met extra flexibele voorwaarden. Meer info.

Ariyasom Villa

Originals

Het Ariyasom Villa Hotel is een bijzonder boutique hotel dat is gelegen in een historische villa. De oorspronkelijke villa werd gebouwd in 1941-42 door grootouders van de huidige eigenaar. Destijds lag de villa in de natuur aan de rand van Bangkok, maar doordat Bangkok in de loop der jaren enorm is gegroeid heeft de villa tegenwoordig een ligging in het centrum. Het is een kleinschalig luxe hotel met slechts 24 kamers. Het restaurant bevindt zich op de begane grond van de oorspronkelijke villa. De smaakvol ingerichte kamers zijn voorzien van comfortabele bedden, gratis WiFi, minibar/koelkast, flatscreen televisie, telefoon en eigen badkamer.

Tot de overige hotelfaciliteiten behoren onder andere een wellnesscenter, een goed restaurant met lokale en internationale gerechten en een tropische tuin met zwembad. De antieke houten vloeren, hoge plafonds en de vele authentieke details zorgen voor een warme en historische sfeer.

Locatie: Het Ariysom Villa ligt in het centrum van Bangkok, op korte afstand van de Sukhumvit Road en de BTS skytrain. Achter de villa bevindt zich een van de beroemde Klongs (kanalen) van Bangkok. Vanaf het vliegveld rijdt u in ongeveer 30 minuten naar het hotel.

faciliteiten & diensten

zwembad

restaurant

bar

airco

wifi

wellness

activiteitendesk

roomservice

wasseretteservice

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels