Agung Raka Resort

Het Agung Raka Resort is een ruim opgezet middenklasse hotel met bungalows en villa’s in Balinese stijl. Het Agung Raka Resort ligt tussen de rijstvelden aan de rand van het centrum van Ubud. Het hotel telt 4 standaard villa’s, 4 standaard bungalows, 7 superior bungalows, 2 Lumbung Sri Bungalows, 2 kingdom suites en een honeymoonsuite. Vooral de superior bungalows op palen zijn al jaren een favoriet bij de gasten. Niet in het minste vanwege het prachtige uitzicht over de rijstvelden.

 

De bungalows van het Agung Raka Resort zijn uitgerust met airconditioning, koelkast/minibar, badkamer met bad/douche, telefoon en televisie. De superior bungalows staan tussen de rijstvelden en hebben een bovengedeelte met slaapkamer en terras, beneden bevindt zich een zitgedeelte en de semi-open badkamer. Het Agung Raka Resort biedt haar gasten faciliteiten als een zwembad, restaurant, roomservice, bar, wasseretteservice, kluisjes, massageservice, WiFi, kooklessen, babysitservice en activiteitendesk.

 

Locatie: Het Agung Raka Resort is rustig gelegen aan de rand van Ubud en wordt omringd door rijstvelden. Vanaf het hotel wandelt u in ongeveer 15 minuten naar het centrum van Ubud. Het vliegveld ligt op een uurtje rijden van Ubud. Op 500 meter van het hotel bevindt zich het bekende restaurant Bebek Bengil (The Dirty Duck).

faciliteiten & diensten

zwembad

restaurant

bar

airco

wifi

wellness

activiteitendesk

roomservice

wasseretteservice

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels