Cameron Nature Discovery

De excursie Cameron Nature Discovery voert u naar de top van Mount Brinchang. Met ruim 2000 meter boven zeeniveau is dit het hoogste punt van de Cameron Highlands. Per 4×4 jeep is het een korte rit naar dit spectaculaire uitkijkpunt. Bij helder weer kunt u mijlenver kijken en ziet u bergen en dorpjes die enkele uren rijden van u verwijderd zijn.

Na van het uitzicht te hebben genoten maakt u een korte trekking door de bossen van de Highlands. Deze unieke bossen zijn vrijwel helemaal bedekt met mos. Denk daarom aan goede schoenen, want zeker in de ochtend of op regenachtige dagen kan het mos snel glad worden.

Na de trekking daalt u weer af en maakt u een fotostop bij de golvende, groene theevelden waar de Cameron Highlands zo bekend om staan. Hierna brengt u een bezoek aan de Boh Theeplantage. Tijdens de tour door de theefabriek leert u alles over het proces van plant tot thee. De lichte picknicklunch gebruikt u op de plantage. Op de weg terug naar het hotel is er nog er nog een laatste stop bij het vlinderpark (excl. entreegeld). Anders dan de naam doet vermoeden zijn hier naast vlinders ook andere lokale dieren te bewonderen, zoals slangen, schorpioenen en insecten die in dit deel van Maleisië voorkomen.

Kortom, de excursie Cameron Nature Discovery is een perfect dagje uit wanneer u tijdens uw rondreis door Maleisië in de fascinerende Cameron Highlands verblijft!

N.B. Op maandagen en bepaalde feestdagen is de Boh Theeplantage gesloten. Op deze dagen wordt de aardbeienfarm bezocht, ook een gewas dat veel gekweekt wordt in de hooglanden.

 

Deze excursie boeken of bewaren?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of wilt u deze excursie meenemen contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl