Contact

Uw droomreis ontwerpen we in overleg met u. Stel ons gerust al uw vragen!


085 760 47 00
reizen@originalasia.nl

Wij zijn telefonisch bereikbaar van ma-vrij van 09.00-17.00u.

Liever contact in de avonduren of het weekend?
Laat het ons weten en we maken dan graag een belafspraak.

Belafspraak inplannen

Dewa Phuket Resort

Dewa Phuket Resort Phuket Rondreis Thailand Vakantie Original Asia

Dewa Phuket Resort

Het Dewa Phuket Resort is een prachtig 5-sterren resort gelegen bij het rustige Nai Yang Beach, in het noorden van Phuket. Het is een ruim opgezet hotel in modern-Aziatische stijl, met een fraaie tropische tuin en een enorm zwembad. Er zijn zowel kamers en suites in laagbouw als losse villa’s. Een aanrader voor ieder die een luxe en rustige strandvakantie zoekt!

De Kamers

Tot de kamertypes behoren de deluxe kamers, deluxe garden kamers en suites in laagbouw. De Poolvilla’s zijn luxe huisjes met klein eigen zwembad. De Grand Poolvilla’s zijn nog wat groter, luxer en hebben een groter eigen zwembad. Alle kamers en villa’s zijn smaakvol ingericht en u heeft de keuze uit twee gescheiden bedden of een groot kingsize bed. De kamers zijn voorzien van airco, balkon of terras met zitgedeelte, luxe badkamer met regendouche, gratis WiFi, flatscreen televisie, telefoon, waterkoker, koffie & thee, koelkast met minibar, kluisje en een bureautje met zitje.

De Faciliteiten

Het Dewa Phuket Resort beschikt verder over een groot zwembad, een goed restaurant met lokale en internationale keuken en diverse grill-specialiteiten, er is een bakery, poolbar, gratis WiFi, voor ultiem relaxen kunt u terecht bij het Spa & Wellnesscenter en voor de liefhebber zijn er workshops Thais Koken. Wat meer sportief? U kunt hier fitnessen en de activiteitendesk heeft diverse uitstapjes, waaronder ook kajakken, fietsen in het national park, powerwalking op het strand en zelfs een lesje Thai boxing is mogelijk!

De Locatie

Het Dewa Phuket Resort ligt in Nai Yang Beach, aan noordwestelijke kust van Phuket. Het resort is makkelijk dicht bij het vliegveld. U rijdt er in ongeveer tien minuten heen. Het Nai Yang Beach is een van minder drukke stranden. Het is een lang zandstrand van maar liefst twee kilometer lang. Ook bekend bij de lokale bevolking omdat het niet zo druk is. Er zijn hier diverse watersportopties, waaronder wakeboarding, windsurfen en kitesurfen. Vlakbij het resort vindt u het kleine maar mooie Sirinath National Park, een mix van strand, mangroves en bossen. Ideaal voor een lekkere wandeling of fietstocht.

Faciliteiten & diensten

Zwembad
Restaurant
Bar
Airco
WiFI
Wellness
Roomservice
Activiteiten desk
Wasserette
Fietsverhuur
Villa met zwembad
Sporten

Vergelijkbare hotels

Uw maatwerk reisorganisatie voor Aziatisch avontuur.
Original Asia is een creatieve reisorganisatie met oog voor detail. De mooiste en meest bijzondere privé-reizen, tegen voordelige prijzen, geheel op maat en altijd afgestemd op uw wensen.
Uw reis op maat, verzorgt tot in de puntjes
Meer dan 200 unieke bestemmingen
Bijzondere privé reizen weg van de massa
We passen de reis aan tot dat deze 100% naar wens is
Altijd net iets extra’s, tijd & aandacht
Stel zelf uw reis samen. Original Asia maakt het compleet.
1
Gebruik de ‘hart’ buttons om een item in uw favorieten te zetten
2
Met ‘favorieten’ kunt u zelf de gewenste reis samenstellen
3
Bij ‘voorstel op maat’ maakt u de reis compleet
4
Aan de hand van uw wensen, stellen we geheel vrijblijvend een reisvoorstel samen.
Uw ervaring telt.