Contact

Uw droomreis ontwerpen we in overleg met u. Stel ons gerust al uw vragen!


085 760 47 00
reizen@originalasia.nl

Wij zijn telefonisch bereikbaar van ma-vrij van 09.00-17.00u.

Liever contact in de avonduren of het weekend?
Laat het ons weten en we maken dan graag een belafspraak.

Belafspraak inplannen

Bophut Resort

Bophut Resort Hotel Koh Samui Luxe Rondreis Thailand Vakantie Original Asia

Bophut Resort

Het Bophut Resort is een luxe boutique resort met villa’s in Thaise stijl, gelegen direct aan het fraaie strand van Bophut. Het resort ligt in een prachtige tropische tuin van 7 hectare en door de ruime opzet is het een heerlijk rustig verblijf. De hartelijke gastvrijheid, luxe kamers en uitgebreide faciliteiten complementeren het geheel en staan garant voor een luxe strandvakantie op Koh Samui!

De Kamers

Het Bophut Resort 61 kamers. Deze verdeeld over 32 villa’s en 29 deluxe kamers in laagbouw. Alle kamers zijn ruim en luxe ingericht met een groot kingsize bed of twee gescheiden bedden, airco, een terras met zitgedeelte, badkamer met douche en bad, flatscreen televisie, gratis WiFi, kluisje, koelkast met minibar, waterkoker, koffie & thee. Tot de belangrijkste kamertypes behoren onder meer de deluxe gardenview kamers, de garden villa standaard, de premier poolvilla en de beachfront poolvilla.

De Faciliteiten

Het Bophut Resort beschikt over twee restaurants: het L’Ocean Restaurant ligt direct aan het strand en biedt zowel lokale als internationale gerechten. Het Sala Thai Restaurant ligt in de tropische tuin en is gespecialiseerd in authentiek Thaise gerechten. Verder is er een luxe spa & wellnesscenter met diverse soorten massages en behandelingen, een groot zwembad, kinderbad, tafeltennis, fitnesscenter, bibliotheek/lounge, kajakken, roomservice, wasseretteservice en gratis WiFi.

De Locatie

Het Bophut Resort ligt direct aan het gelijknamige Bophut Beach. Dit strand is wat rustiger dan het bekende Chaweng Beach en Lamai Beach. Bij Bophut vindt u een lang wit zandstrand en het gezellige Fisherman’s Village, een centrum met diverse winkels, barretjes en restaurants. Het resort ligt op ongeveer 15 minuten rijden van het vliegveld van Koh Samui.

Faciliteiten & diensten

Zwembad
Restaurant
Strand
Bar
Airco
WiFI
Wellness
Roomservice
Activiteiten desk
Wasserette
Fietsverhuur
Villa met zwembad
Sporten

Vergelijkbare hotels

Uw maatwerk reisorganisatie voor Aziatisch avontuur.
Original Asia is een creatieve reisorganisatie met oog voor detail. De mooiste en meest bijzondere privé-reizen, tegen voordelige prijzen, geheel op maat en altijd afgestemd op uw wensen.
Uw reis op maat, verzorgt tot in de puntjes
Meer dan 200 unieke bestemmingen
Bijzondere privé reizen weg van de massa
We passen de reis aan tot dat deze 100% naar wens is
Altijd net iets extra’s, tijd & aandacht
Stel zelf uw reis samen. Original Asia maakt het compleet.
1
Gebruik de ‘hart’ buttons om een item in uw favorieten te zetten
2
Met ‘favorieten’ kunt u zelf de gewenste reis samenstellen
3
Bij ‘voorstel op maat’ maakt u de reis compleet
4
Aan de hand van uw wensen, stellen we geheel vrijblijvend een reisvoorstel samen.
Uw ervaring telt.