Accommodaties

Vindt hieronder alle accommodaties voor Rondreis Vietnam Essential.

Er zijn geen hotels in deze categorie.
Vanaf
€24 p.p.

Golden Rice Hotel

Het Golden Rice Hotel is een uitstekend middenklasse hotel met comfortabele kamers en een centrale ligging in Hanoi.

Vanaf
€34 p.p.

La Siesta Hotel

Het La Siesta Hotel in Hanoi is een uitstekend 4-sterren hotel dat 50 kamers suites telt. Een prima keuze voor een luxe verblijf in de hoofdstad!

Tam Coc Rice Fields Resort

Het Tam Coc Rice Fields Resort is een charmant bungalowresort gelegen tussen de rijstvelden. De 18 kamers liggen in bungalows in lokale stijl.

Vanaf
€59 p.p.

Tam Coc Garden Resort

Het Tam Coc Garden Resort is een schitterend gelegen, kleinschalig boutique resort. Voor een onvergetelijk bezoek in stijl aan het fraaie Ninh Binh bent u hier dus aan het juiste adres!

V Spirit Cruise

De V Spirit Cruise is een fraaie cruise door Halong Bay. De cruisemaatschappij heeft drie nieuwe houten boten, allen in Vietnamese ‘Jonk’-stijl.

Treasure Junk

De Treasure Junk is een unieke boot in de Halong Archipel. Het is een fraaie boot in de typische Jonk-stijl die bij Halong Bay hoort.

Vanaf
€14 p.p.

Serene Palace Hotel

Het Serene Palace Hotel in Hue is een uitstekend middenklasse hotel dat in 2013 werd geopend. Het telt 30 kamers in diverse types en door zijn gunstige ligging is het Serene Palace Hotel een van onze favorieten.

Vanaf
€25 p.p.

Eldora Hotel

Het Eldora Hotel is een van de nieuwste hotels in Hue. Het werd geopend in 2014. Het Eldora is een uitstekend 4-sterren hotel met een klassieke ambiance.

Vanaf
€17 p.p.

Sea and Sand Hotel

Het Sea and Sand Hotel is een leuk middenklasse hotel, nabij het Cua Dai strand in Hoi An. Het hotel telt 36 kamers, verspreid over vijf verdiepingen.

Vanaf
€55 p.p.

Sunrise Hoi An Beach Resort

Het Sunrise Hoi An Beach Resort is een groot, luxe vijsterren resort. Het resort ligt direct aan het strand en bestaat uit 222 stijlvol ingerichte kamers.

Vanaf
€20 p.p.

GK Central Hotel

Het GK Central Hotel is een uitstekend middenklasse hotel met 59 kamers en suites. Het hotel is prettig gelegen in het centrum van Ho Chi Minh City.

Vanaf
€42 p.p.

Harmony Hotel

Het Harmony Hotel is een goed 4-sterren hotel dat modern comfort combineert met klassieke stijl, een uitstekende service, fraaie kamers en gunstige ligging.

Vanaf
€13 p.p.

Hau Giang Hotel

Het Hau Giang Hotel in Can Tho is een prima middenklasse hotel met 54 kamers en suites. Het is een goede keuze als uitvalsbasis om Can Tho te verkennen.

Vanaf
€70 p.p.

Victoria Can Tho Resort

Victoria Can Tho Resort is een van de weinige luxe hotels in de Mekong. Dit resort combineert koloniale stijl met het natuurschoon van de Mekong delta.