Accommodaties

Vindt hieronder alle accommodaties voor Rondreis Essential Sumatra.

Er zijn geen hotels in deze categorie.

Le Polonia Hotel

Het Le Polonia Hotel in Medan is een uitstekend 4-sterren hotel met een centrale ligging. Het hotel telt 194 kamers en is onlangs geheel gerenoveerd.

Mega Inn Guesthouse

Het Mega Inn Guesthouse is een sfeervol guesthouse gelegen in de jungle van het Gunung Leuser National Park, in een deel zelden bezocht door toeristen.

Bukit Lawang Cottages

Bukit Lawang Cottages is een prachtig ecohotel, gelegen aan de rivier, dat al jarenlang de populairste keuze is bij een verblijf in Bukit Lawang.

Grand Mutiara Hotel

Geniet van de schoonheid van Brastagi vanuit het mooie Grand Mutiara Hotel: een heerlijk hotel om lekker tot rust te komen tijdens uw rondreis door Sumatra.

Thousand Hills Ketambe

Het Thousand Hills Ketambe Guesthouse is een charmante homestay, gelegen nabij het Gunung Leuser National Park. Ideaal voor uw ultieme jungle-ervaring!

Tabo Cottages

Het Tabo Cottages is gelegen aan de oever van het Toba-meer met een mooi uitzicht op de omliggende bergen. Rond het hotel vindt u rijstvelden en plantages.

Tor Sibohi Nauli Hotel

Het Tor Sibohi Nauli Hotel is gelegen tussen het Toba-meer en de stad Bukittinggi. Het hotel ligt op een heuvel en kijkt uit op de omringende bergen.

Royal Denai Hotel

Het Royal Denai Hotel is een goed middenklasse hotel, gelegen in het centrum van de stad Bukittinggi. Het hotel is middelgroot met 72 kamers.

Cubadak Paradiso Village

Op een schitterend tropisch eiland vindt u het Cubadak Paradiso Village. Dit prachtige resort in bungalowstijl is het het enige hotel op het eiland.