Veilig en zorgeloos boeken voor 2022, met extra flexibele voorwaarden. Meer info.

Accommodaties

Vindt hieronder alle accommodaties voor Original Vietnam.

Er zijn geen hotels in deze categorie.
Vanaf
€22

Gondola Hotel

Het Gondola Hotel is een uitstekend middenklasse hotel met een centrale ligging in Hanoi. Het hotel telt 40 kamers en suites die van alle gemakken zijn voorzien.

Vanaf
€34 p.p.

La Siesta Hotel

Het La Siesta Hotel in Hanoi is een uitstekend 4-sterren hotel dat 50 kamers suites telt. Een prima keuze voor een luxe verblijf in de hoofdstad!

V Spirit Cruise

De V Spirit Cruise is een fraaie cruise door Halong Bay. De cruisemaatschappij heeft drie nieuwe houten boten, allen in Vietnamese ‘Jonk’-stijl.

Treasure Junk

De Treasure Junk is een unieke boot in de Halong Archipel. Het is een fraaie boot in de typische Jonk-stijl die bij Halong Bay hoort.

Vanaf
€16 p.p.

Sapa Elegance Hotel

Het Sapa Elegance Hotel is een populair hotel, net buiten het centrum van Sapa. De prima service en fraaie kamers zorgen voor een perfect verblijf in Sapa!

Vanaf
€23 p.p.

Chau Long Hotel

Het Chau Long Hotel is een goed middenklasse hotel, gelegen in een bijzonder en karakteristiek rond gebouw. Dit sfeervolle hotel telt 65 kamers.

Vanaf
€62 p.p.

Topas Ecolodge

De Topas Ecolodge is een mooi verblijf op een schitterende locatie. De lodge is gebouwd op duurzame principes, de staf bestaat uit mensen uit de omgeving. Een uniek verblijf voor een onvergetelijke vakantie!

Vanaf
€14 p.p.

Serene Palace Hotel

Het Serene Palace Hotel in Hue is een uitstekend middenklasse hotel dat in 2013 werd geopend. Het telt 30 kamers in diverse types en door zijn gunstige ligging is het Serene Palace Hotel een van onze favorieten.

Vanaf
€25 p.p.

Eldora Hotel

Het Eldora Hotel is een van de nieuwste hotels in Hue. Het werd geopend in 2014. Het Eldora is een uitstekend 4-sterren hotel met een klassieke ambiance.

Vanaf
€22 p.p.

Thuy Duong 3 Hotel

Het Thuy Duong 3 Hotel is een goed middenklasse hotel dat centraal in Hoi An is gelegen, ideaal voor een bezoek aan deze fascinerende stad.

Vanaf
€28 p.p.

Vinh Hung Emerald Resort

Het Vinh Hung Emerald Resort is een nieuw viersterren resort. Het ligt fraai aan de oevers van de Thu Bon rivier, net buiten het centrum van Hoi An.

Vanaf
€20 p.p.

GK Central Hotel

Het GK Central Hotel is een uitstekend middenklasse hotel met 59 kamers en suites. Het hotel is prettig gelegen in het centrum van Ho Chi Minh City.

Vanaf
€13 p.p.

Hau Giang Hotel

Het Hau Giang Hotel in Can Tho is een prima middenklasse hotel met 54 kamers en suites. Het is een goede keuze als uitvalsbasis om Can Tho te verkennen.

Vanaf
€70 p.p.

Victoria Can Tho Resort

Victoria Can Tho Resort is een van de weinige luxe hotels in de Mekong. Dit resort combineert koloniale stijl met het natuurschoon van de Mekong delta.

Vanaf
€39 p.p.

Mango Bay Resort

Gelegen in een ruime tropische tuin aan een lang strand vindt u het Mango Bay Resort. Ondanks het grote terrein telt het fraaie resort slechts 40 kamers.

Vanaf
€45 p.p.

Eden Resort

Het Eden Resort is een luxe viersterren resort met 71 fraaie kamers en bungalows. Het ideale resort voor een afsluitende strandvakantie na een rondreis.