Accommodaties

Vindt hieronder alle accommodaties voor Original Sri Lanka.

Er zijn geen hotels in deze categorie.
Vanaf
€45 p.p.

Goldi Sands Hotel

Het Goldi Sands Hotel ligt direct aan het strand van Negombo. Dit 3+ sterren hotel is gebouwd in koloniale stijl en is favoriet bij velen!

Vanaf
€55 p.p.

Jetwing Sea Resort

Het Jetwing Sea Resort ligt aan het strand van Negombo en biedt haar gasten de perfecte mix van moderne elegantie en traditionele Srilankaanse gastvrijheid.

Vanaf
€33 p.p.

Hotel Alakamanda

Hotel Alakamanda is een leuk en kleinschalig middenklasse hotel met 28 kamers. Het ligt in een groene omgeving nabij de oude hoofdstad Anuradhapura.

Vanaf
€89 p.p.

Forest Rock Garden Resort

Het Forest Rock Garden Resort is een stijlvol boutique hotel buiten Anuradhapura. Dit bijzondere hotel is ruim opgezet en gebouwd als de lusthoven van de vroegere koningen van Ceylon.

Vanaf
€51 p.p.

Pidgeon Island Resort

Gelegen aan een prachtig verlaten strand in Nilaveli, net ten noorden van de stad Trincomalee, vindt u het Pidgeon Island Resort, een ideale keuze voor een strandvakantie aan de oostkust.

Vanaf
€75 p.p.

Trinco Blu Resort

Het Trinco Blu Resort by Cinnamon is een luxe 4-sterren resort met 81 kamers, gelegen aan het strand van Nilaveli aan de noordoostkust van Sri Lanka.

Vanaf
€33 p.p.

Hotel Kassapa Lions Rock

Hotel Kassapa Lions Rock is vernoemd naar koning Kassapa die het beroemde rotspaleis van Sigiriya liet bouwen. Het telt 31 ruime chalets in een mooie tuin.

Vanaf
€85 p.p.

Aliya Resort

Het Aliya Resort is een rustig gelegen 4-sterren hotel dat uitkijkt op de bekende Lions Rock van Sigiriya. Dit fraaie luxe hotel krijgt zeer goede recensies en staat garant voor een heerlijk verblijf!

Vanaf
€35 p.p.

Swiss Residence Hotel

Het Swiss Residence Hotel ligt op een steile heuvel aan de rand van Kandy en is een prima, middenklasse keuze voor een bezoek aan Kandy.

Vanaf
€58 p.p.

Randholee Resort

Het Randholee Resort is een fraai 4-sterren hotel gelegen in de heuvels rond Kandy. Het resort biedt dan ook een schitterend uitzicht op de omgeving.

Vanaf
€35 p.p.

Heaven Seven Hotel

Het Heaven Seven Hotel is een prima middenklasse hotel, gelegen aan de rand van Nuwara Eliya en gebouwd in de typische Engels-koloniale stijl.

Vanaf
€64 p.p.

Jetwing St Andrews Hotel

Het Jetwing St Andrews Hotel is een hotel in Engels-koloniale stijl. Het hotel is een oud country house dat u doet terug denken aan vervlogen tijden.

Vanaf
€40 p.p.

Hibiscus Garden Resort

Het Hibiscus Garden Resort is een goed middenklasse hotel met een gunstige ligging. Ver weg van het massatoerisme verblijft u hier midden in de natuur.

Vanaf
€115 p.p.

Jetwing Yala Resort

Het Jetwing Yala Resort ligt aan de rand van het Yala National Park. Het Jetwing Yala Resort is een favoriet van vele reizigers!

Vanaf
€42 p.p.

Paradise Beach Club

De Paradise Beach Club is een prima middenklasse hotel gelegen aan het strand van Mirissa en is vooral bekend is als startpunt voor het walvis-spotten.

Vanaf
€95 p.p.

W15 Weligama

Het W15 Weligama Resort is een modern boutique hotel dat direct aan het strand van Weligama in Zuid-Sri Lanka ligt. Moderne kamers, stijlvolle inrichting en genieten van het strandleven, daar het staat het resort voor.